Home » Hverdagsblogg » Første lørdag i årets novembermåned

Første lørdag i årets novembermåned

Min lørdag har vært:
– Risgrøt med masse sukker, kanel og digert smørøye i sammen med Åsmund til frokost, før han dro på jobb
– Duskregn og gråvær, innpakket i lag på lag med varmt tøy for å møte dagen
– Flassende tatovering! Åh, gleder meg sååå til den er ferdiggrodd!
– Besøke Lushjentene på Lush, sammen med alle de herlige Lushduftene
– Linda! Litt småsjåpping på H&M, appelsinbrus og croissant på Mono i kveldskumringa med henne
– Pinpoint jobbing i noen timer, med selskap av Linda (og Mari!) Jobb + sosialt samvær er ikke feil!
– Spennende og fine pakker i posten! Dere skal få se i morgen, hihihi :-)

Hvordan har deres lørdag vært, da? Håper den har vært fin&flott med sukker på!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Den har vært rolig og stille, bortsett fra en liten tur på Magasinet ^^
  Fant meg endelig julekjole, og shoppet tøfler som er julegave til meg fra bestemor <3
  Se om jeg finner meg en koselig film senere :D

 2. Du har hatt en veldig bra lørdag! Jeg har gått i pysj litt ekstra lenge, drukket masse grønn te med mango fra hjertekopp, og så sett One Day på kino. Sukk, så fin. Håper kvelden din er bra og!

 3. Så fint bilde av Linda!
  Min lørdag har bestått av å lage mat med min kjære, litt lekser (mindre en jeg burde i alle fall!) og mange smil! :>

 4. Ble nesten litt starstruck da jeg så deg på mono i dag. Haha :) Jeg lå å halvsov på bordet foran og så dere da dere gikk – fine og fargerrike :))

 5. Åh, flassetatovering..klør bare jeg tenker på det..
  Spent på hva du har fått i posten :-) sikkert noe fargerikt og veldig fint.

 6. No er Lush endeleg kome til Bergen! Var inne i dag, og var masse folk som jobba der som snakka engelsk, så trur kanskje dei er frå hovudkontoret eller noko? Fekk ikkje tid til å kjøpe noko, var sjukt masse folk der!

 7. Min Lørdag har også vært fylt med risgrøt med masse sukker!
  I tillegg har jeg fotografert et kjærstepar til en fotooppgave på skolen som har temaet vennskap/kjærlighet!

 8. Høres ut som en superfinfin lørdag (: Jeg har lest og vært på jentekveld, og det er ekstra koselig nå som vi er spredd for alle vinder pga. studier/jobb. Broren min har imidlertid vært i Oslo i dag, og etter anbefaling (fra undertegnede, hihi) gikk gutta boys på Lush; broren min var helt rar når han kom hjem, litt awestruck. “Så sinnsykt flink hun som jobbet der var.. Jeg bare, woow! Hun kunne jo ALT om ting, også, altså, det var bare helt utrolig bra!” Så da ble det julegaver, gitt! Det ser ut som det har gått opp et lys for ham, hihi. Men det visste jeg jooo, blir like fornøyd selv hver eneste gang :D Og nå blir det ekstra farlig å titte innom, nå som det er juleprodukter i hyllene, aiaiai :>

  Også må jeg jo legge til at jeg synes tatoveringen din er fantastisk fin :D Håper du har en strålende helg videre (:

  1. Haha, så moro at han også fikk smaken på Lush! Er vanskelig å ikke få det, kan man si. Tusen takk for det, og ha en bra helg videre du også!!

 9. Oj, Asina? Trodde den ikke var å få mer – jeg har ikke sett den noe sted. Absolutt mye bedre enn både Solo og Fanta :-)

 10. Seier det samme som fleire andre: Asina? Trudde den blei produsert av Brænne Mineralvatn, som la ned produksjonen for to år sidan. Er du sikker på at den ikkje var utgått på dato? :P Fint retrodesign var det i alle fall =)

  1. Heheh, ja, det er jeg sikker på at den ikke var! Har kjøpt den flere forskjellige steder. Ifølge Wikipedia produserer Roma Mineralvannfabrikk på Lillestrøm og Egersund Mineralvandfabrik Asina idag. Har fått tak i den på Rema 1000 i Risør også.

Kommentarer deaktivert.