Home » Risør » Stas og moro » Første juledag totusenogtretten

Første juledag totusenogtretten

Første juledag spiser vi julelunsj hos besteforeldrene mine, sammen med min filleonkel og filletante. Jeg hadde tatt med meg den nye reveveska som Maria laget til meg til jul. Søt, eller hva?!:
IMG_1013

Mormor hadde dekket flott langbord:
IMG_1039

Og all den nostalgiske julepynten var på plass i besteforeldrehuset:
IMG_1049

Mat var det ikke noe å si på; så mye godt! Mormors hjemmebakte horn, waldorfsalaten, eggerøra og den varme sjokoladen med krem er høydepunktene hvert år. MUMS!:
IMG_1076

Kaffi, fruktsalatrester og julekaker var det også, og masse kos. Vi lekte “min venn” og hadde quiz, og timene raste avsted. En skikkelig hyggelig dag med familien min, som jeg er så veldigveldig glad i:-)
IMG_1065

Ute regnet det masse hele dagen, men det gjorde ikke noe. Første juledag er alltid så koselig!:
IMG_1089

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kva er “min ven”? Korleis spelar/leiker ein det?
    Håpar du ellers har ei fin romjul, og ynskjer deg og dine eit godt nyttår! :)

    1. Hos oss leker vi det ved at én person forlater rommet, mens vi som sitter igjen skal finne på en person vedkommende skal “være”. Personen får komme inn igjen, og skal prøve å gjette seg til hvem h*n er ved å stille oss ja/nei spørsmål etter tur. Som feks “er jeg mann” eller “bor jeg i Norge”. Gjetter h*n riktig, er det nestemanns tur. Mye mulig noen har andre navn på leken, og andre måter å leke den på, men det er sånn bi gjør det :-) moro! Takk, det har jeg! Og det samme til deg! :-D

Kommentarer deaktivert.