Home » Risør » Første hele juleferiedag

Første hele juleferiedag

Første hele juleferiedag gikk med til å bare slappe av. Senke skuldrene, samle julestemning og krefter.  Den siste tida i Oslo har vært ganske hektisk på mange måter, og hodet mitt har ikke klart å henge helt med i svingene. Skal bli godt å være i feriemodus en tid nå, og klarne tankene! Her hjemme hos mamma og pappa i Risør, har mamma pyntet til jul. Jeg elsker det!:
IMG_6462

Pusene er mer ville og hypre enn vanlig fordi det er kaldt og kjedelig ute med all snøen. Lekeslossing her inne blir det derfor mye av, og Bebipusen/Dexter er stadig vekk opp på kjøkkenbenken, i vinduskarmen og andre steder han egentlig ikke får lov til å oppholde seg. Jeg passer på å leke masse med dem begge, hihi:
IMG_6332

Fordi pappa er allergisk, er det et litt annerledes juletre her i huset. Pyntet med nydelig julepynt:
IMG_6436

Noe nytt, og noe gammelt henger på den unge bjørka, som er årets juletre:
IMG_6461

Ute har snøen lavet ned, og jeg håper den (pluss mye mer snø) holder seg hele jula. Hvit jul!:
IMG_6466d

IMG_6483

IMG_6473

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååh! Så fine vinterbilder! Jeg ser sånn frem til det blir min tur til å komme hjem til et julepyntet familiehus i snøhvite omgivelser. Begynner sikkert å gråte når flyet lander på Gardermoen på fredag, haha!

  2. Så koselig:D Likte juletreet deres jeg! Hihi<3 For noen rampete pusegutter, hihi;)
    (sier det her og) Koos deg masse i ferien! <3

  3. Ser hvor du har fått ditt trente øye for estetikk fra!:D Nyt den eventyrlige og vakre tiden vi har foran oss! Klem fra Akershus (ENDELIG hjemme hos pusen min jeg også)

Kommentarer deaktivert.