Home » Stas og moro » Første desember = jul!

Første desember = jul!

Åsmund og jeg har feiret at desember er her idag, med julegodt og julebrus. Vi har også pyntet litt til jul i vårt lille krypinn, spist typisk julemiddagsmat (stekte quornfiléer, brun saus, kokt blomkål, rosenkål, rødkål og tyttebærsyltetøy, mmm!) og gledet oss over  pyntet juksejuletre på matbutikken. Spilt julemusikk, åpnet første luke i sjokoladekalenderene våre og kosa oss fælt. Hei desember!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. koseliiiig <3 vil ha snø jeg nå, så håper jeg julestemningen kan komme til meg også!

 2. Åå, koooselig :-)
  Her er det også pyntet til jul med masse lys, og det hjelper jo litt når en ligger under dyna med feber og pipekonsert i brystet, mens mannen er på konsert og koser seg..

  Dere har så koselig leilighet :-)

 3. Så hyggelig med litt julekos! Jeg har også tillatt meg selv å høre på julelisten min i dag, og vi tente lys og spiste klementiner på jobben. Koselig! Forresten så ser jeg at du velger julebrusen fra Hamar/Lillehammer – det er den jeg har vokst opp med, ettersom jeg kommer fra området; det er den “årntlie” julebrusen! Nam!
  Digget Bambi-genseren, det må nevnes. Man blir aldri for gammel for sånt!

  1. Åh, kos! Ja, nå er det desember, så da er det lov :-) Jepp, den julebrusen er den jeg får tak i her i Oslo som smaker mest likt Arendals Julebrus, som jeg har vokst opp med :-D

 4. Betyr det at du ikke kommer til å jobbe i morra? (Lørdag) Skal for en gangs skyld til Oslo, hadde vært så kult å se deg! :-)

Kommentarer deaktivert.