Home » I postkassa » Førjulspost

Førjulspost

Da jeg kom hjem fra Risørjuleferien, fant jeg en konvolutt med mitt navn på jobb. Den hadde kommet dit før jul, men ikke rukket frem før jeg forlot hovedstaden for jula. Den, og innholdet, så sånn her ut:
IMG_8224
Søt konvolutt, et lite brev, to poser Pukka-te, en påfuglpynt, et halskjede med skjell, bjørneklistremerke, to pepperkakehus i papir (gleder meg til å pynte med disse til jul igjen!) og en pynteuro laget av resirkulert materiale. Alt dette fine var det Ardis Margrethe som sendte meg, og det trengs vel nesten ikke nevnes at jeg ble glad, hihi! Har dere fått noe fint i postkassa i det siste?

Translation:
Ardis Margrethe sent me this in the snailmail right before Christmas. Love it!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den “pynteuroen” ser ut til å være en avart av et vindspill, selv om vindspillene ofte er runde og er laget for å lage fine lyder når vinden stryker over dem. Så pynteuro er nok et mer passende navn :)

  2. Jeg har ikke fått noe fint i postkassa i det siste, men jeg fikk noe fint av deg på Lush i går :-) Og endelig fikk jeg min etterlengtede Ultrabalm. Den er uunnværlig, spesielt nå i kulda. Den kan du trygt anbefale til absolutt alle! Ha en fin dag, Ina :-)

  3. Har testa håndkremen, den er fin for hendene :-) Meeen… jeg var ikke overbegeistret over lukta i grunn. De to andre gjenstår – jeg kan gjerne gi tilbakemelding om du vil?

  4. Ikke noe fint i posten her nei -bare regninger og reklame og bekreftelse på at Lilletupp nå er forsikret (det er jo fint da såklart ;) ). Men si meg en ting; er det smørblomster og tusenfryd du har der på siden der??

  5. Ååh! Det er så koselig med post altså! Likte det vindspillet, både på bilde og i virkeligheten:) Har nok ikke fått så mye i posten i det siste:P

Kommentarer deaktivert.