Home » Mitt Oslo » Stas og moro » For første gang på over syv år!

For første gang på over syv år!

I forrige uke gjorde jeg noe som for mange av dere sikkert er en selvfølgelighet, noe jeg ikke har gjort på over sju år.. Jeg kjøpte meg ei pølse i brød i kiosken! Jepp, utvalgte Narvesen-kiosker har nemlig lansert veganske pølser!! Hvor kult er ikke det?!:
20161117_100514

Foreløpig er det bare Narvesen på Nationaltheatret og på Oslo S her i Oslo som selger dem, såvidt jeg vet, men pølsene har til nå vært en hit, og forhåpentligvis dukker de opp i flere Narvesen-kiosker fortere enn svint! Hurra! Noen ting her i verden går altså framover, hoho!

20161117_101007

Det å kunne gå innom en kiosk og kjøpe ei pølse i brød høres sikkert ikke ut som en særlig stor begivenhet for dere som spiser kjøtt, men for ei som ikke har kunnet kjøpe pølse i kiosk på over sju år, er det ganske så kult! Jeg gikk for chorizo med grovt brød til, og det var riktig så godt også!

Vegansmisjonen har skrevet et fint og informativt innlegg om de nye pølsene. Ta gjerne en titt på det her!

Har noen av dere testet ut de nye veganske pølsene enda?!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jepp! Jeg gikk for den vanlige og ble nokså fornøyd med både smak og konsistens! Mannen bak disken spurte idet jeg tråkket innenfor døra: “veganpølse?”. Jeg ble litt perpleks, men smilte og svarte “ja, åssen visste du det?” “Alle veganere har sånn der”, lo han og pekte på septumen min. Haha 😁

  2. Hei! Jeg digger å lese bloggen din!
    Kan du fortelle litt om vennskapet til amerikaneren? Jeg har fått inntrykk av at dere har blitt gode venner, og raskt ettersom dere ikke har kjent hverandre så lenge. Hvordan klarer dere å bli så gode venner og holde god kontakt når dere bor i forskjellige verdensdeler? :)

    1. Hei, så hyggelig! Vi chatter og videochatter hver eneste dag mens vi begge er våkne (han er 8 timer bak oss, så vi får “bare” 8 timer hvor vi begge er våkne, ca), og har gjort det siden vi ble kjent i slutten av juli. En rekker å bli litt kjent på den tiden, hehe!

  3. Jeg elsker det! Føler jeg kan kjøpe pølse med ekstra god samvittighet nå – for ikke bare er den snill med dyrene og miljøet, men jeg gir liksom en stemme til at dette er sånn mat vi vil ha. Hvert kjøp øker jo sjansen for at de selger flere steder og flere ting! Blir som å støte en god sak, kinda.

  4. Haha! Eg såg på facebook at dei hadde lansert veganske pølser på narvesen, tok neste anleding til å gå innom to av kioskene her i sentrum,i stavanger.. Så var de jo selfølgelig ikkje kommet i heile landet, det hadde eg ikkje fått med meg😂😂

Skriv en kommentar