Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Fjortende august totusenogtolv

Fjortende august totusenogtolv

Først må jeg bare vise dere noe veldig koselig som dukka opp i postkassa på Pinpoint på mandag!:

Et koselig lite brev og seks poser med te (origamifuglene og boksen var bare med for å pynte opp bildet) fra bloggleser Anita, som støtte på meg en lørdag i juli. Superkoselig! Virkelig en bra start på mandagen og uka, ja!

Noe som gjorde mandagen ytterligere hakk bedre, var at Silje kom på besøk! Hurra!:

Hun blir værende helt til torsdag, og idag har vi vært i sentrum og kosa oss masse:

Vi lunsjet for eksempel på Nighthawk Diner:

Hvor milkshake er obligatorisk! Sjokolade på Silje og banan på meg:

Hver vår veggisburger til lunsj. Skal si vi var mette i flere timer etterpå!:

På Grünerløkka var det mye fint å se på, som denne pynten i et vindu:

Siden vi allikevel var på Løkka, smatt vi innom fine Roscoe på Palais des Thés! Hei fina:

Roscoe bød på forsinkede bursdagsgaver til meg. Spennende te med mango og litchi, kjeks og marmelade. Begge sistnevnte med min tefavoritt Thé du Hammam oppi. Gleder meg til å smake! Dessuten fikk jeg noen poser med teprøver og en etterlengtet klype til tefilterene mine. Tusen takk, Roscoe!!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hørtes som en triiivelig dag på Løkka! :D Kjører nedover til leiligheta mi på Løkka igjen imorgen etter en koselig sommer på vestlandet med foreldra mine :) ..og, jeg kan ikke få sagt det nok, men hårfarga til Roscoe er så SJUKT fin!

 2. Wohooo, post! Så hyggelig med venninnebesøk og lunsj (det visste jeg jo allerede, hehe). Kos dere videre i det fine været!

 3. Åå, det har vært så utrolig koselig hos deg her i Ozlo de siste dagene! <3 Nam nam nam til maten og milkshaken på Nighthawk! :D + Roscoe var søt! hihi.

 4. Hei Ina. Jeg har lest bloggen din en lang stund og elsker bildene dine! Du er så fargerrik og spennende og inspirerer meg veldig.. Lurer på om du kan tipse om noen gode photo-edit-apper eller programmer?! Tar du foto-oppdrag?

  1. Hei Rangelica! Tusen takk for bilderos :-D Jeg bruker Photoshop CS5 til å redigere bildene mine. Fotograferer i tillegg kun i raw-format. Har ikke kjennskap til andre bilderedigeringsprogrammer dessverre (sist jeg brukte noe annet enn Photoshop var i 2005-ish, hehe!). Jada, det gjør jeg, så ant jeg har mulighet og oppdraget virker moro :-D

 5. Herlig med koselige overraskelser! Jeg fikk meg også en liten overraskelse i går – masse masse treff på bloggen min enda jeg ikke hadde skrevet nytt innlegg en gang ;) Kjempegøy å ha sidelink hos deg :)

 6. HIhi, koselig med pakker i posten ja:D:D <3
  Så ut som om dere koste dere. Likte bildene av Silje og Roscoepus godt, fininger!
  Ooh, milkshaken er så god!

 7. roscoe ser heilt nydelig ut i den fargen! viss eg hadde sett ho på gata trur eg at eg hadde mista kjeven i bakken, hehe!

Kommentarer deaktivert.