Home » Lush » Fjorten dager til julaften

Fjorten dager til julaften


Var vi ikke fine, ukledde som Lushgaver? Fra venstre: Maria utkledd som julegaven Snow Fairy, Mona utkledd som gaven You’re A Star, jeg utkledd som gaven Sweet And Dreamy og Sigrid utkledd som julegaven Best Wishes. Minus det blå i kjolen min, lignet den jo en del på innpakningspapiret til Sweet And Dreamy-gaven, og de andre tre lignet som bare det. Julemusikk i butikken, gløgg- og pepperkakeservering ved disken, masse julegavehandlende og blide kunder som strømmet på. Bra dag på jobb! Nå blir det godterispising i armkroken til Åsmund, med Love Actually på TV-skjermen, og total avslapping. Hei helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Dere er herlige!=)
  Ååå, gleder meg til min kjære kommer hjem!=) Da skal vi gjøre det samme, for det er jul og koselig!=D<3

  1. Takktakk:>! Deilig å kunne gå kledd i normale klær (for min del, hehe) på Lushjobben til en avveksling!

 2. Det var veldig hyggelig å treffe deg i dag, Ina :-) i den fine blomsterkjolen din. Og så så gøy det var å faktisk vinne noe :-).. Jeg kommer innom når dere åpner i morgen, før jeg må fyke på flytoget og dra hjem til Stavanger. Gleder meg til å prøve ut de nye lushproduktene, spesielt den rosa, herligduftende dusjgeléen.. Multibalmen elsker jeg allerede, så takk for godt tips! :-)

  Nyt frikvelden! :-)

  Klem til deg

  1. Veldig hyggelig å endelig få hilse på deg også!! :-) Er glad du liker tingene; Ultrabalm var jo egentlig ditt eget forslag, hehe. Tror du vil få mye glede av den! Kos deg videre i Oslo, og god tur tilbake til Stavanger:> Klem tilbake!

 3. Så fiiine dere var! Synes det er ultrakult at det har kommet en Lushbutikk i Bærgen også, btw. Fin butikk, masse bra produkter og koselige og hjelpsomme folk der.

 4. åh herre min for en nydelig kjole! Hvor har du kjøp den? Den så helt perfekt ut til sommerbrylluået jeg skal i til sommeren.

Kommentarer deaktivert.