Home » Reiser » Fire land på én dag: Luxembourg

Fire land på én dag: Luxembourg

Fra Trier i Tyskland, suste vi over grensa og tok en miniliten pause i Luxembourg, i Luxembourg (hovedstaden i det lille landet, heter det samme som landet selv) på onsdag. Hele landet har færre innbyggere enn Oslo by, tenk! De snakker både fransk og tysk flytende, og byen er en av de mest velstående byene i verden. Dette var ting jeg ikke hadde satt meg inn i på forhånd, men da jeg leste litt om både byen og landet ved navn Luxembourg, synes jeg det var veldig spennende.

Uansett! Oppholdet ble veldig kort (typ toppen en halvtime!), men jeg rakk å pile litt rundt, og å knipse noen bilder:
IMG_8127 IMG_8130
Titte i butikkvinduer og i et par butikker gjorde jeg også, og alle disse figurene kunne jeg godt ha tenkt meg, hihi:
IMG_8137 IMG_8141 IMG_8144
Jeg kjøpte med en pakke med makroner til oss, produsert i Luxembourg. Åh, de var virkelig heftig gode!:
IMG_8146
Og vips, så suste vi videre til neste destinasjon!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Luxembourg er fantastisk! :D Så gøy at du har vært der, jeg har jo familie i Sandweller, nok et flott sted! :D
    Håper du koser deg <3

    1. Aww! Så gøy! Ja, jeg kunne godt tenke meg å få vært der litt lengre ved neste anledning. Moro!

Kommentarer deaktivert.