Home » Innkjøp og gaver » Fire hårfarger på vei i posten

Fire hårfarger på vei i posten

Disse fire hårfargene er på vei til meg i posten!:
haircolor
Påfyll av rosa og turkis, samt to (for meg) nyheter: gult og oransje! Jeg gleder meg til å farge håret igjen, og det blir moro å prøve noe helt nytt! Hvilken av fargene er dere mest spent å se resultatet av? Og, hvordan tror dere jeg kommer til å bruke dem (striper, farget lugg, fargede tupper, hele håret, osv)? Vent å se, hoho!

La Riche Directions-hårfargene er semipermanente (dvs. at de vaskes ut), og er ikke testet på dyr :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg er nysgjerrig på gul og orange, for de har jeg hatt lyst til å prøve selv. Lurer på hvordan det blir hvis man blander dem!

 2. Vet du om man må ha beket hår for at disse skal bli fine? Har mellom-brunt hår og vurderer å kjøpe tulip-fargen :)

  1. Det gir absolutt best resultat på bleket hår, men det vil bli farge i naturlig forholdsvis lyst hår også. Du kan jo kjøpe en krukke, og prøve i en liten stripe av håret? Tror ikke det vil gi særlig resultat i mellombrunt hår, annet enn en dyprødrosa farge, men det skader ikke å teste! :-)

 3. Så spennende! Gleder meg til å se resultatet! :D
  (Har blondt hår, og har lyst til å teste lyselilla engang, men vet ikke om jeg tør!)

  1. Så gøy å høre! Hihi, ja, det kan jo være litt skummelt å ta det første steget! Men, disse fargene vaskes ut over tid, så det er i alle fall ikke like skummelt som å farge håret sort ned permanentfarge, feks!

 4. Veldig spent på å se gult! Har aldri sett gult hår gjort ordentlig, bare hårbleking gone wrong.
  (PS: Vi fant greiene på sjappa i Theresesgate! Gikk for “veggie mince” og ble skikkelig overraska over hvor bra det er! Såå mye enklere å lage bolognese med det og ikke linser. Takk for tips! :D )

  1. Haha, ja, det har jeg jo dessverre også vært innom før! Knis! Åh, så bra at dere fant det! Ja, ikke sant det er både godt og lettvint? Kos dere!

 5. Åh, kjenner jeg er mest spent på oransje og gult. Det er virkelig de mest spennende hårfargeprosjektene jeg ser. Gleder meg!

 6. Ser for meg halve hodet i gult, og halve hodet med oransje! Haha! Gult og oransje er jo en superfin kombinasjon! Har du hørt om arctic fox hårfargene? Tenkte kanskje det kunne vært noe for deg, veganske og ikke testet på dyr! (og litt av pengene du betaler går til dyrevelferd, om jeg ikke husker helt feil!) :)

 7. Så spennende! Har planer om å teste turkist hår selv! Hvor kjøper du fargene dine? :-)

Kommentarer deaktivert.