Home » Hverdagsblogg » Fint på en fritirsdag i november

Fint på en fritirsdag i november

At julekaktusen har fått massevis av knopper og blomster på seg i soveromsvinduskarmen!:

Å kunne leke mesterkokk, og diske opp med en skikkelig real lunsj! Grovbrød med basilikumspesto, eggerøre med Jarlsbergost, persille, rødløk og grønne oliven. Skogsbærsmoothie (med en banan oppi óg!) og rykende varm te:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kan du vennligst komme til meg klokka halv åtte i morgen tidlig, og ha frokosten klar når jeg kommer ut av dusjen? :D

 2. Ved første øyeblikk så det øverste bildet ut som et maleri, så fantastisk så fargene ut!

 3. Den lunsjen der så skikkelig god ut! Sikkler jo nesten litt her hvor jeg sitter .. ååh, suulten!
  Ådu, Ina! Jeg har 7mm glassplugger i ørene nå og skal kjøpe meg nye .. Vurderer å kjøpe meg silikonskineyelets.. Tror du det går greit å gå ifra 7mm glass til 8mm silikon? :)

  1. Det var den også! :-D Produsenten av silikonsmykkene våre anbefaler ikke å strekke med silikon, ettersom det har en ujevn overflate som det setter seg mye rart i. Silikon er anbefalt å bruke først i ferdigstrukkede hull. Vi har flere kunder hos oss som bruker silikon til å strekke med, og det har gått helt greit. Men, det er også de det ikke har gått så greit med. Anbefaler å strekke med glass eller metall, som har en rein overflate, og heller kjøpe silikon når du har kommet til den størrelsen du vil til, og vært på den en stund :-)

 4. nam-nam! så ut som fryktelig god mat!
  så deg forresten i går, bare litt treig i synet gitt! ikke helt overlegen av meg :>
  var innom lush idag, da så du litt opptatt ut :’>>

  1. It was! Hmmm, tror ikke du så meg igår, for da forlot jeg ikke huset? Med mindre du spionerte inn i vinduet, haha! Når/hvor så du meg?? Ja, vi fikk varer på Lush idag, så jeg skulle egentlig ikke være på jobb, men var der og hjalp med varer på spreng i endel timer allikavel ;-D Du får si hei uansett, da! Har jo ikke fått hilst på deg…..

   1. Har for vane av å sitte på balkongen til folk å se inn vinduet, du har nok rett :>
    Jeg så deg og din kjære på butikken, dere var halvveis på vei ut da jeg kom stressende inn med ei venninne! (og om det ikke var dere en klone vær! hihi).

    Var mye spennende å se på der idag, ja :D Flittig du er som hjelper til på en fridag~ ! Jeg skal gjøre det nestegang jeg får øye på deg. Er jo litt småsjenert av meg, så vil ikke forstyrre når jeg ser du holder på med noe ;D

    1. Haha! Hmm, da må det nok ha vært på mandag, for jeg forlot ikke leiligheten igår, og ingen av oss var på butikken i alle fall:P Men, på mandag var vi der, etter jobb, så da kan du veldig godt ha sett oss!! :-D Jeg så ikke deg, men var vel mer opptatt med å drasse på de tunge handlenettene. Hehe, når man får fire digre paller med varer er det bare å stille opp med en hjelpende hånd, uansett hvor mye fri det er. Så lenge man ikke er opptatt, da. Hih, er lov å være sjenert! Men jeg biter ei, og er snill&grei, så det ækk’e fæli å hilse på :-)

 5. En sånn julekaktus må jeg få meg :-).. Det er så deilig med sånne morgener hvor du har kjempegod tid og har mulighet til å lage verdens beste frokost og bare kose deg. Jeg får en sånn dag neste tirsdag og jeg gleder meg veldig – spesielt etter dette innlegget!

Kommentarer deaktivert.