Home » Lister » Fint i uke 46

Fint i uke 46

 • Litt ekstra gøy på trening med utkledning! Temaet? Rock! Her er Åsmund og jeg sammen med fantastiske Heidi som leder Bodypump-timene våre, og Marie Christine. Om det var behagelig å trene i så mye tøy, og med en parykk på hodet, da? Nope!:
  DSCF8643
 • Kundekvelden, naturligvis, men den har jeg jo blogget om allerede!
 • Ostekveld sammen med mannen min, på en helt vanlig ukedag. Herlige oster, nystekt baguette.. Mm!
 • Se alle episodene av den nye norske serien Unge Lovende (anbefales! Finnes på nett-TV her)
 • Middagsbesøk hos Christiane; jeg hadde et “kokkekurs” for henne, og tryllet fram en herlig indisk middag:IMG_5243
 • Lukta av snø i lufta
 • Få ferdig oppussinga på jobb! Herrrligt! Litt som å starte med blanke ark?
 • Min fine venninne Synne har laget sin aller første podcast! Åh, så gøy!! Hør, hør her!

Hva har vært fint i uka deres? 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det fine i uka mi var konserten til Bring me the horizon på fredagen, møtet med en gammel venninne i Oslo og selvfølgelig fakkeltoget mot pels! (Som jeg alltid har hatt lyst å delta på, og endelig fikk jeg gjort det!) :)

  1. Så koselig med venninneheng og konsert, og så flott at du endelig fikk gått i toget! God søndag!

Kommentarer deaktivert.