Home » I postkassa » Innkjøp og gaver » Fint i postkassa: Mjau, mjau!

Fint i postkassa: Mjau, mjau!

Åh, igår fikk jeg den fineste pakka i posten, fra min kjære venninne Maria Elén! Seee!:
IMG_3954

Så fiiiin! Hun skriver i kortet at hun kom over pusen på et glassverksted i Ålesund, og at hun bare måtte kjøpe den til meg. Det synes jeg var riktig så lurt, for jeg elsker som kjent både katter, gult og nips. Perfekt, med andre ord!! Kortet var også spot on, og hun hadde i tillegg lagt ved bilder av pusene som bor på glassverkstedet. Utrolig søtt, og en skikkeligskikkelig herlig overraskelse å komme over i postkassa!!

Har dere fått noe fint i posten i det siste? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åhh, så fin! Og veldig Ina-ete :D
    Det siste jeg fikk i posten var et par joggesko jeg hadde bestilt, hehe! Ikke gærent det heller :)

  2. I går fikk jeg endelig mine cruelty-free & vegan lipglosser fra Lime Crime! Det var et salig hurramegrundt øyeblikk. Da kan man gå høsten i møte, med både et fargerikt smil og god samvittighet:) Lag et smil og la det vandre! En vakker dag ønskes:)

Kommentarer deaktivert.