Home » Innkjøp og gaver » Fint i postkassa i enden av september

Fint i postkassa i enden av september

Her om dagen dumpet det ned en sukkersøt pakke til meg i posten, fra Marie! Sukkersøt, bokstavelig talt:

(Mobilen fikk jeg såklart ikke, hehe!) Fire poser med hennes egne hjemmelagede drops: to poser med Syrlig Blanding (min favoritt), og to poser med Blåbærdrops, et koselig kort og et pusemobildeksel i min favorittfarge! Deksel til mobilen har jeg lenge hatt på ønskelista, og dropsene jeg fikk av Marie i sommer er spist opp. Skulle tro hun kunne lese tanker;> Superhyggelig gjort var det uansett av Marie! Tenk at jeg er så heldig å ha så fine blogglesere som dere. Tusen takk!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så heldig du er a :) De dropsene ser veldig gode ut!

    Knallfin header du har nå. Du er helt sjukt fotogen, vet du det? FINA!

  2. Oh, hvor er mobildekselet fra? Leter etter noe mer fargerikt enn det jeg har ^^

  3. Veldig fint med slike oppmerksomheter! Og dekselet var nydelig! Har du sett etter på eBay? Er veldig mange rimeligere og fine der også! :D

  4. Det dekselet der er nesten nok til å få meg til å ville skaffe meg iPhone. Mmm.. Tror ikke det passer på min Sony Ericsson Elm… *snufs*

Kommentarer deaktivert.