Home » I postkassa » Innkjøp og gaver » Fint i postkassa fra Marte!

Fint i postkassa fra Marte!

IMG_7461

Min gode venninne Marte var nettopp i Sør Korea og Japan, og der kjøpte hun et par supersøte sokker, en notatbok og et pandakort med fine ord i, og sendte avgårde hele veien til meg! Jeg ble sååå glad og rørt da jeg fant pakka i postkassa, og kunne ikke annet enn å smile da jeg pakket den opp. Bare fordi Marte er så fin, og fordi jeg savner henne, legger jeg ved noen bilder av henne, så hun kan lyse opp denne mandagsformiddagen:

(Det er sikkert flere av dere som husker bloggen til Marte, men hun blogger dessverre ikke mer. Dere kan derimot finne henne på Instagram! Der heter hun WoolSeaweed.) 

God mandag forresten! Jeg hiver i meg frokost og kaffi i skrivende stund, og fyker deretter avgårde til jobb, etterfulgt av trening og ukeshandel av mat. Med andre ord blir det en travel dag fra morgen til kveld! Håper dere er klar for den nye uka! 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Veldig lyst å dra til de landene selv :3 Søte er dere begge to ! ;) Vært ute en tur i finværet og resten av dagen går til boklesning ute :D

 2. Det er alltid så koselig med pakke i posten! :D Jeg leste bloggen til Marte før, og følger henne nå på instagram ^^
  Min mandag består av lesing til eksamen, trening matlaging og jeg har fått meg studenthybel!

  1. Ja, skikkelig kos! Åh, så hyggelig at du følger henne fortsatt. Hurra for hybel! Håper du koser deg med lesinga og treninga!

 3. ÅÅÅÅÅÅ! hahahaha, INA!!! Gjett om eg har gått og lurt i heile dag då, og blitt meir og meir forundra for kvar einaste nye følgjar på instagram og lurt på kvifor så mange velgjer akkurat i dag! Du altså <3 Eg saknar deg så utruleg mykje også! Då eg ikkje fekk sove i natt tenkte eg på den iskalde påskedagen på benken i Risør, og at det allereie er eitt år sidan (eg såg også på togbillettar til Oslo i juni, hihi! Håpar eg snart kan bestille!) Hadde me berre budd i samme by<3
  Eg stemmer for at du reiser til Japan i løp av dei 2 neste åra, og legge det til ein periode der eg bur i Korea, så kan me møtast ein stad i Asia, drikke chrysanthemum-te og bade i japanhavet. <3

  1. Hohohoho!! Jeg er litt rampete! Åh, håperhåper du kan komme hit i sommer! Det hadde vært så koselig! Jeg stemmer også for Japan. Har sykt lyst til å dra til Tokyo på våren, når kirsebærtræra blomstrer! Det høres helt fantastisk ut, det du beskriver. Ja takk!! Åh. Gleder meg masse til vi sees!!

 4. Husker jeg var fast leser av bloggen hennes, og for noen måneder siden så fant jeg instagrammen hennes! Synd hun ikke blogger lengre, var en fryd å lese :)

  1. Så koselig at du fant tilbake til henne! Ja, det synes jeg også. Men, om bloggingen ikke gir deg noe positivt, og bare føles som stress, er det ikke noe vits i å holde på heller. Dessverre for oss andre, dog!

Kommentarer deaktivert.