Home » Innkjøp og gaver » Fint i posten og tegnet!

Fint i posten og tegnet!

I det siste har det landet noen fine saker i postkassa vår! Da jeg var sengeliggende med omgangssyke før påske, dumpet det ned et postkort fra Synne bak bloggen sostrenesuse.blogspot.com. Kortet er et Finn Willy/Where’s Waldo-postkort, og det fikk meg virkelig til å smile bredt oppi all sykdom! Fra min vakre venninne Marte i Bergen fikk jeg hjemmelagede hjertekort, og to poser med nydelig te her om dagen. Det varmet både fysisk og psykisk! Tusen takk!:

Og, som om ikke postkasseoverraskelser var nok, har jeg også for en tid tilbake blitt tegnet av Maria bak bloggen www.eiforandring.com. Hun har til og med fått med Kass-pus, hihi! Fin, eller hva?:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Arizona te faktisk, hmmmm hvor får man kjøpt det mon tro… :) Så koseligt å få kjekke ting i posten, sku vært flinkere selv-postkort og brev er sjeldent nå til dags… :(

  2. Post er alltid like hyggelig, sikkert fordi det å få et kort, brev eller pakke ikke skjer så veldig ofte lenger. Du fikk i hvertfall utrolig mye fint, og slikt varmer jo alltid ;)

    1. Ja, når post nå (dessverre!) har blitt såpass uvanlig, er det utrolig koselig å få! Og veldig koselig å sende også!

Kommentarer deaktivert.