Home » Hverdagslykke » Lister » Fine ting på nettet just nå

Fine ting på nettet just nå

 • Flinke Supermaries tekst om å være introvert. Med en introvert mann, setter jeg pris på sånne som Marie, som kan sette ord på tankene og følelsene mange introverte sliter med. Les, les!
 • Den fantastisk nydelige filmen Fried Green Tomatoes ligger ute på NRK Nett-TV fram til 5. september:
  Fried-Green-Tomatoes
 • Sangen Flammetræer (som Jonas Bjerre synger!) og Vindens Vise fra boka Grønflammeskoven:

 • Radioresepsjonen er tilbake på lufta! Heldigvis finnes podcastene her, for jeg får ikke hørt dem live p.g.a jobb
 • Ny sesong med krimserien Father Brown på NRK Nett-TV. Spennende!
 • Min fine venninne Maria Elén studerer et år i Manila, og har startet en blogg om det, på tross av lite nettilgang
 • Den nye musikkvideoen Mew har laget til The Night Believer. Så søt!:
 • Apropos Mew. Musikkvideoen til låta Panda, fra A Triumph For Man fra 1997. Se så unge de er da, *knis*! Jeg kan vel ikke klage.. Selv var jeg 6 år på den tida, og hadde mer enn nok med å høre på Spice Girls og Aqua!:
Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så bra! Det er nok veldig mange som kjenner noen, kjenner noen som kjenner noen, eller som selv kan sette seg inn i situasjonen. Det er veldig fint at det belyses!

  1. Takk for tilbakemeldingen, Lena! Det er så stille i kommentarfeltet for tida, at jeg ikke helt vet hva jeg skal finne på for å kommunisere med dere. Da er det kjempestas med tilbakemeldinger som din, så tusen takk! Det noteres bak øret!

 1. Supermarie treffer veldig, for jeg er det også. Introvert. og Supermarie forklarer det på en måte som jeg og ville gjort… Det å prøve å forklare noe, eller snakke om noe, dette, uten å få tenke på det først til folk utenfor “venneradaren” er veldig vanskelig, det kommer en sperre i hodet, får ikke til å si det jeg mener på riktig måte. Blir ofte misforstått.
  Å skrive er enklere, da har jeg tid til å tenke litt først :-)

  1. Så flott at du kjenner deg igjen i det hun skriver; det er så godt å få satt ord på ting! Det er nok fortsatt mange som ikke kjenner til dette med å være introvert, og mange som virker ekstrovert er nok introverte i forkledning, i alle fall mange av de jeg kjenner til. Det er fint at dette med å være introvert blir belyst, for i dagens “skal gjøre alt alltid”-samfunn er det lett å falle på utsiden. Klem til deg!

Kommentarer deaktivert.