Home » Hverdagsblogg » Ferieavvikling = mye jobb!

Ferieavvikling = mye jobb!

IMG_4079
En lang arbeidsuke går mot slutten, og kroppen lengter intenst etter helg nå! Min gode venninne og kollega Mari har tatt seg en velfortjent to ukers sommerferie, og det resulterer i lange uker med jobb for min del. Seks dager i strekk med 8-9 timer + på jobb er slitsomt i lengden, i alle fall når det er så himla travelt som nå.

Vi har vært fullbooka flere dager framover, i tillegg til alle som kommer innom for å titte, handle, bestille timer og spørre om ymse. Og telefonen som ringer støtt, naturligvis! Pluss vareleveranser som må ordnes med inni mellom, og varmt jobblokale i de mest hektiske timene. Sommeren er den desidert travleste tida hos oss, og selv om det er slitsomt, er det veldig moro å være på jobb når det koker som verst!

Heldigvis har jeg hatt overskudd og vært i ekstra godt humør denne uka, og det gjør alltid jobben så mye lettere. Da går liksom alt på skinner, uansett! Det jeg vil fram til er at jeg er her, selv om det ikke er like mange bloggposter om dagen som normalt! Og at jeg sjekker kommentarfeltet her inne via mobiltelefonen så ofte jeg har mulighet, og koser meg med de fine sporene dere legger igjen. Takk<3!

Jeg håper dere nyyyyter sol og sommer med ferie, eller at om dere er som meg, midt oppi en hektisk jobbtid, klarer å slappe av innimellom, og holde humøret oppe. GOD HELG!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Her er det også sommeravvikliking og jobbing så det suser! :D Håper du får tid til å nyte litt sol mellom slaga! God helg! (her er det også jobbhelg gitt)

  2. Ferieavvikling kan være slitsomt, ja! Håper det ikke er altfor lenge til du skal ha litt fri selv da :) Selv hadde jeg min siste arbeidsdag på to uker i går – for en herlig følelse!

    1. Kjempe! Men, sånn er det jo alltid, og det er veldig moro selv om det er slitsomt, hihi! Ååååhh,kooos deg massemasse med ferie nå! Jeg har en og en halv uke igjen. *Holder ut*

Kommentarer deaktivert.