Home » Favoritter » Samling » Fem favorittkopper

Fem favorittkopper

Før jeg begynte å samle på Mummikopper (funfact: Det er takket være min bestevenninne Ane at jeg samler på Mummikopper! Hun ga meg Kjærestekoppen i bursdagspresang for noen år tilbake, og *vips* så var det gjort!), samlet jeg på på kopper generelt. Fortsatt hender det at jeg kjøper meg en ekstra spesiell eller fin kopp, og jeg elsker å titte på kopper på loppemarkeder. Fra koppesamlingen er det spesielt fem kopper jeg liker ekstra godt, og det er disse her:
IMG_9061
Hvit med blomster: Denne kjøpte Åsmund til meg på Åhléns, i en tid hvor vi ikke hadde særlig med penger å rutte med, som nyetablerte i Oslo. Da var 70,- (eller noe i den duren?) mye å bruke på en kopp, så gleden var derfor stor da han overrasket meg med denne.

Stripete: Denne har ingen spesiell historie, men ble rett og slett kjøpt (på Kremmerhuset, tror jeg?) fordi jeg synes den var så fin. Jeg liker fasongen, gulfargen på stripene og størrelsen. Og stripene. Og hanka! Den gjør meg rett og slett glad!

I <3 London: Kjøpt for ca ingenting på den første Londonturen jeg var på med Ane. Det i seg selv gjør koppen spesiell, og det som står på den kan jeg også gå god for, hoho! Dette er et skikkelig kaffikrus, som blir flittig brukt.

Mus i ost: Myssekoppen, som vi kaller den her i huset, hihi! Denne fant jeg på Fretex på St. Hanshaugen for en 10’er eller noe sånt, ganske kort tid etter at vi hadde flytta til Oslo. Den er bare så fantastisk søt, morsom og herlig! Dere som “kjenner meg”, vet at jeg elsker ting som er skikkelig styggfint, som denne. Den er den absolutte favoritten!

Turkis med blomster: Kjøpt brukt, og i ettertid fant jeg maken i gult med oransjtoner! Score! Jeg liker denne godt fordi fargen og mønsteret er så fint, og det er en veldig fin størrelse på den. Dessuten er det ekstra sjarmerende at det har gått et bittelite skav av den, som tyder på at de som hadde den før meg, faktisk brukte den.

Hvilken av dem likte dere best?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Liker spesielt den turkise med blomster og musekoppen, så søt! Har utrolig mye kopper selv. Har ikke flyttet hjemmefra enda, men har allerede rundt 40 kopper, haha. En del av dem er mummikopper og resten fra Indiska som alltid har så mye fine og unike kopper jeg bare må ha :-)

  1. Hihi, ja! Hoho, det skjønner jeg godt! Jeg har også funnet noe på Indiska, for å si det sånn!

 2. Samler på kopper seg, og må si at jeg liker alle sammen :) Men synes kanskje den Turkise med blomster er finest, elsker gamle godt brukte kopper og krus. Min egen samling er en god blanding av lopper, nye kopper og arva kopper. Men trur nok noe av det tøffeste med min samling er 6 gamle freia krus, som jeg fikk av fadderen min i dåps gave. Eller så har jeg nesten ingen av de samme koppene. Liker å ha en av hver :D

  1. Takk! Ja, jeg er så enig. Det er ekstra stas å ha mange forskjellige; selv har jeg svært få like, og da kun som jeg har fått i gave. Oooh, de høres fine ut! Pass godt på dem, hoho!

 3. Så fine! Jeg er en “kopp-hoarder”, og likte veldig godt blomsterkoppen fra åhlens! :D kjærestemummikoppen var også min første mummikopp i samlingen, hihi! :D

  1. Hihi, godt vi er flere! Aww, så koselig at det var din første Mummikopp også. Det er en bra startkopp, synes jeg.

 4. Åh, så fine! Likte spesielt godt den turkise, den hadde jeg elsket å hatt selv! Tror jeg kommer til å gå litt crazy når jeg skal flytte hjemmefra når det kommer til å kjøpe kopper, haha! Finnes så mange fine.

  1. Taaakk! Hoho, DET skjønner jeg ALT om. Det er så gøy! Gjør som meg; kjøp få eller ingen makene, så har du maaaasse forskjellig å velge i, til slutt!

 5. Jeg samler på kopper generelt nå, i alle farger og størrelser. Har nesten et lite koppeproblem så har måttet være streng mot meg selv sånn at jeg ikke kjøper alle jeg ser, haha :P Tror forresten jeg har lik/lignende den stripete, bare at min er kjøpt på Åhlens. Den har vært en favoritt i sin tid, av disse koppene synes jeg den hvite med blomster var veldig fin (:

Kommentarer deaktivert.