Home » Foto » Risør » Fem bilder fra Risørvisitten forrige helg
 1. Fantastisk fin natur og nydelige puser! Også en utrolig flink fotograf da, selvfølgelig :-)

 2. Hei, jeg må bare få komme med en liten tanke for deg Ina.

  Jeg har lest bloggen din, eller hjemmesiden din i vell over 5 år nå, du er en ganske stor inspirasjon for meg. Alle de friske bildene du legger ut, den farverike hverdagen din og jobben din.

  Jeg vet du ikke ligger på blogg.no, likevell klarer jeg alltid å sjekke innom din blogg. Ikke at jeg leser alt det gossipet som er der men jeg synes det er litt artig av meg å alltid huske å stikke innom din blogg. Hver gang jeg har en litt trasig dag, så titter jeg på din fordi den oser med positivitet mot meg og mine her i Ålesund. Har vist hjemmesiden din for mange av mine bekjente å de sier akkurat det samme som meg, “gurimalla for en farverik dame!”

  En ting skal du vite å det er at det er viktig å ha en personlig stil, jeg har vært litt hips om maps på det der, etterhvert som humøret mitt er. Men jeg liker virkelig alt du skriver om, alle bildene dine og ja det er en stor inspirasjon for meg! Har lagret så mange av bildene dine som fremtidige inspirasjoner til både photoshoots (går media og kommunikasjon), bilde collager osv. Helt ekstremt hvor mye du kan lysne opp hverdagen min bare ved å knipse noen bilder å legge de ut her!

  Jeg følger deg også på Instagram, fikk helt pekkern når du likte ene bildet mitt, at jeg faktisk var så interessant at du ville titte innom min instagram liksom. Nei jeg er ikke noe “attention whore”, men vil bare si at jeg misunner livet ditt som du fremstiller her på bloggen, å det får meg til å tenke veldig mye på at det er ikke store ting i hverdagen som skal til for å lysne en litt trist sjel.

  Stå på! Virkelig,uansett hvilke dårlige kommentarer eller negativitet du får i hverdagen, du har nok av lesere som lysner opp på grunnlag av dine hendelser! Dette er den andre kommentaren jeg skriver på bloggen din, men det er ikke kommentarene som skal få en til å fortsette å blogge!

  Så jeg vil uansett hvilken dag du er lei deg eller deprimert på å tenke at du har fantastiske venner, katter, kjæreste, familie og et råtøft kamera du bare må fortsette å knipse med for å vise oss hva du holder på med! YOU GO ^_^ <3

  1. Hei Maria! Takk for kommentaren, og ikke minst for all ros den inneholdt! Det setter jeg enormt stor pris på å høre:-)! Er veldig hyggelig at jeg kan bidra til å gjøre en grå hverdag litt lysere<3 Takk for det!

 3. Jeg vil ha den katten :D Nydelig!
  Nyter god følelsen i bildene dine som vanlig, men pusebilde vant.

 4. Begge? Jeg kan ikke bestemme meg. Dexter har det kuleste navnet da, og er sikkert badass!

 5. sv; Det var så lite, jeg har bloggen din på bookmarken min ser innom den HVER gang jeg ha en dårlig dag! Bra du setter pris på det jeg sa, det gjor meg også glad nå idag. Sitter her med mine to pusekatter selv å titter på bildene dine! Kjempe flink er du Ina :D Klemklem

Kommentarer deaktivert.