Home » Innkjøp og gaver » Stas og moro » Feiring av Åsmunds siste skoledag

Feiring av Åsmunds siste skoledag

Pynta meg med dongerikjolen og nytt halskjede kjøpt på Collectif i London idag:

Og dro på Mogador Cafe på Grünerløkka ilag med Åsmund etter Pinpointjobben!:

Vi skulle nemlig feire at Åsmund idag hadde sin siste eksamen, og herved er ferdig som elev på NITH!:

Tidligere nevnte Lysløypeboka ga oss to middager til prisen av én, og to gratis kaffi på Mogador Cafe, og med en så god deal er det ikke feil å slå til med litt ekstra staselig middag midt i uka! Åsmund spiste en kyllingrett laget i tajine:

Veggistapasretter (og en tapasrett med scampi), pluss såkalt arabisk brød på meg. Nom, nom!:

To knallgode cortadoer til dessert. Perfekt måte å feire begivenheten på, synes vi. Hurra!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Gratulerer så mye til Åsmund! :D hurra for flinke kjæresten din! Ser ut til at dere har hatt en veldig fin liten feiring :)

 2. Gratulerer til Åsmund! :D Det så ut som et koselig sted, og for en god deal:) Liker også tekannesmykket <3

  1. Var meget fornøyd! Eneste minus var at jeg generelt synes mye var litt vel saltet? Ellers veldig godt :-)! Synes absolutt du skal det; det er så mange gode tilbud der, og så oppdager du kanskje nye steder også! Tror ikke vi hadde funnet på å dra på Mogador hvis ikke det var for boka. Har du drukket kaffi der, forresten? Mmm!

  1. Takk for link:-)! Dumt den (og de fleste andre fra Hell Bunny på siden) hadde halterneckknyting! Kan ikke bruke det uten å bli supersvimmel, nemlig :-(

 3. For en fin måte å feire på! Gratulerer til Åsmund! Som nevnt før så er jeg stor tilhenger av Lysløypebokene, hoho. Det nye smykket ditt var herlig!

 4. Gratulerer til ham, fra en som fortsatt har tre lange år igjen på skole! :) Kjempebra innsats! Og B på eksamen er jo kjempestas! :)

 5. Gratulerer til Åsmund! :D Hva er planen for høsten da da, blir det flytting? :O

  1. Åsmund sier takk! :> Jepps, vi flytter i slutten av juli :—O!! Men, fortsatt i Oslo. Åsmund skal skaffe seg arbeid :-) Jeg fortsetter som vanlig med mitt;>

   1. Uuuh, gled deg til å pakke ned alt sier jeg bare! Ble sjokkskadd da jeg innså hvor mye jeg egentlig har hatt på mine 17 kvm :O Moro med noe nytt da, hihi :D

 6. Gratulerer så masse til Åsmund!
  Så fin måte dere feiret det på, med deilig mat og kaffi, herlig:)
  Jeg lurte på om du kunne laget et eget innlegg om caféer og resturanter i Oslo? Ser at du ofte skriver om de og linker, men det er så vanskelig å holde oversikten, så derfor hadde det vært greit med et eget innlegg.
  Ha super helg vakre du<3

  1. Åsmund sier takk:-) Hehe, rart du spør, for jeg holder faktisk på med et sånt innlegg! Det tar bare *kremt* en del tid! Har så mange blogginnlegg mentalt klare, men det tar så lang tid å lage dem, og tid har jeg ikke hatt så mye av i det siste. Får håpe det kommer om ikke alt for lenge! <3 Ha en strålende bra helg videre! :-D

 7. Gratulerer til Åsmund!

  Var forresten bilde av deg i lokalavisen her i dag (Tidens Krav), litt morsomt! :)

Kommentarer deaktivert.