Home » Favoritter » Februarfavoritter 2016
 1. Åh, elsker disse innleggene! Min mummikopp-favoritt akkurat nå er den nye HSR-koppen, som jeg har fått kloa i.

 2. Kikerter – veldig i tråd med at FN har kåret 2016 er belgfruktens år! Hihi! (Det lærte jeg på Abels tårn som er min radio-favoritt.)

 3. Februar favorittene mine;
  Frokost-smootie, Green tea intense mint fra Lipton, seig ostepop og Battery fresh.
  Miss Peregrines Home for Peculiar Children. Leste hele serien jan/feb, det var en underholdene og spesiell serie.
  Har også skaffet meg den nye HSR mummikoppen :-)

 4. Kikerter altså. <3 Vil tipse om 'This American Life' – eit av mine favoritt-radioprogram! Kvar episode består av reportasjar og historier frå verkelegheita, og ein lærer så utruleg mykje! Du finn alle episodane deira på thisamericanlife.org (i 'radio archives'). Sånn i tillfelle du nokon sinne går lei av Ekko, hehe. ;)

  1. Enig<3! Jeg har fått skikkelig dilla på de tørre, som man må bløtlegge. Før har vi alltid brukt de hermetiske (helst de i sånn pappbeger, økologiske typ), men nå er jeg frelst på å "lage dem selv". Mmm! Ohh, takk for tips, det skal jeg sannelig sjekke ut, for radioprogrammer hvor jeg føler jeg lærer noe, er utrolig gøy. Takk!

 5. yummy mummy er så god at jeg spiser den opp snart. fortsett med favorittinnlegg, kult!

  1. Eeeenig. Nam! Den lukter som Yummy Yummy Yummy som fantes da jeg begynte å jobbe på Lush. Åh, savner den assåååå! Så koselig at du likte innlegget! TAKK!

 6. Skal du også ha den koppen? Har du allerede kjøpt den, kanskje? Jeg måtte bare ha den, selv om jeg i grunn liker best koppene med litt skarpere og mer “glade” farger!

  1. Vet du, jeg skal faktisk ikke det! Det er kanskje litt sjokkerende, men jeg kjenner at jeg ikke kommer til å samle Mummikopper som før. Jeg har mista litt gleden over å samle på dem, og merker at jeg kun kommer til å kjøpe de jeg synes er skikkelig fine heretter. Det vil ikke si at jeg skal kvitte meg med de jeg allerede har!! Men, jeg kommer bare ikke til å kjøpe absolutt alle som kommer ut. Føles litt rart, men riktig!

 7. Den har jeg ikke prøvd, om jeg husker riktig. Var det også en dusjkrem/såpe? :)

Kommentarer deaktivert.