Home » Lush » Favorittene mine blant årets juleprodukter fra Lush

Favorittene mine blant årets juleprodukter fra Lush


The Jilted Elf har en lukt jeg aldri har kjent maken til! Veldig original, med en saftig miks av fiken, honning, kanelblad, grapefrukt, ingefær og vodka er dette en krydret, men frisk, dusjgelé som passer meg midt i blinken. Fargen er også fantastisk, og den herlige lukta blir sittende på huden lenge. Mykgjørende kan jeg trygt skrive under på at den er også! Finnes i to størrelser, og koster ca 75 kroner for 100g og 142 kroner for 240g

Gingerbread House var en av boblebitene jeg i fjor til jul ikke kunne fordra, men som jeg i år elsker! Det er rart hvordan noen lukter bare “vokser” på deg :-) Søt som godteri, med krydder og et hint av sitrus. Inneholder blant annet ingefær, sitron og buchuolje (buchuolje utvinnes fra en busk, og lukter som solbær!). Herlig varmende for kropp og sjel! Et Gingerbread House koster ca 53 kroner

Satsumo Santa hadde vi til jul i fjor også, men da fikk jeg dessverre ikke testet han ut i badekaret. Det fikk jeg derimot gjort da jeg var i Risør i november, og for å si det sånn; jeg har kjøpt med meg en til! Den lukter rett og slett nypresset mandarinjuice, på en mild og herlig oppfriskende måte. Vannet blir rosenrødt og nydelig. Mandarin, bergamot og appelsinblomst finnes i denne herlige godklumpen av en nissefar (haha!). Koster ca 53 kroner

Snow Fairy, en sukkersøt klassiker Lushfans verden over elsker og aldri går lei. Et av våre mest syntetiske og minst “Lushaktige” produkt, men allikevel en bestselger blant folk i alle aldre og i begge kjønn. Superdupersukkersøt, rosa, tyggegummi, sukkerspinn, glitter.. Trenger jeg si mer? Ca 72 kroner for 100g, 107 kroner for 250g og 178 kroner for 500g

Christmas Eve har jeg enda ikke fått prøvd ut i badekaret, for den skal spares til kvelden Lille Julaften. Jasmin, ylang ylang og gardenia gir denne en beroligende og søvndyssende duft, og med det dypblå vannet den etterlater er jeg sikker på at den kommer til å berolige meg nok til at jeg får sove godt natt til den store dagen. Gleder meg! Koster ca 53 kroner

Australian Igloo har jeg blitt veldig glad i, og har allerede straks brukt opp nummer to. Sukkerskrubbene er de av kroppskrubbene våre jeg liker aller best, og denne julevarianten var intet unntak. Fuktgivende extra virgin kokosnøttolje, furu, sandeltre og eucalyptus utgjør duften. Koster ca 46 kroner

Candy Cane lukter nøyaktig det samme som polkagris/peppermyntegodteri! Mmmm! Ikke rart med all peppermynteoljen denne inneholder. Jeg synes ikke den tørker ut huden, og sprer en god godteriduft på badet. Koster 49 kroner for 100g

Northern Lights er inspirert av nordlyset og nordens kalde vintre. Med sine knalle farger og oppfriskende furunål, cypress og lime er denne virkelig et friskt pust. Vi har denne på kjøkkenet, og der funker den bra til å fjerne lukt fra løk og fisk. Myk og god å bruke er den også. Koster ca 58 kroner for 100g

– Snow Cake (midlertidig utsolgt i nettbutikk) ble en favoritt til jul i fjor, og i år er den tilbake i litt oppgradert design. Fin! Lukter som saftig marsipan og har et fløyelsmykt og kremete skum. Fukter og mykgjør huden. Nydelig! Husker ikke prisen på denne i hodet

Pow Wow leppeskrubb er til nå min favorittleppeskrubb. Med knitregodteri/popping candy som skrubber i stedet for sukker er denne ekstra moro å bruke. Tror vi Lushansatte har spist mer av den enn vi har brukt den til å skrubbe såre lepper med, for den smaker så herlig! Men, den er også den av leppeskrubbene som gir mest fukt, etter min mening. Inneholder ellers jojobaolje, spinat, arganolje, lime, ginseng, gojibær og koffein. Skikkelig “sunn” med andre ord, hehe! Koster ca 85 kroner

Alle produktene kan kjøpes i Lushbutikk (Oslo, Trondheim eller Bergen her i Norge) eller i nettbutikken http://lushnorge.no Har dere prøvd noen av årets juleprodukter? Noen favoritter? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Sikkert et teit spørsmål, men; hva er egentlig forskjellen på en boblebit og badebombe?
  Kan man bruke bare deler av boblebiten/badebomba, eller må hele brukes på èn gang?
  Ellers så ELSKER jeg Snow Fairy-dusjsåpa. Lukter himmelsk! :-)

  1. Neinei, du er ikke den eneste som har spurt om det an du tro! Badebombene er ment for ett bad, mens boblebitene kan du godt dele i to (de er porøse, og lett å brekke i to med hendene). Badebombene slippes i badekaret (fylt med vann, hehe!), og så bruser de bort med fine farger, lukter og annet fint. Boblebitene smuldres opp under rennende vann, og blir til masse fint skum. De er altså badeskum, bare i fast form :-)

 2. Jeg vant LUSH-gavepakke for noen dager siden og da fikk jeg noen av disse produktene. Sååå mye deilig :D

 3. Åh! Snow Fairy, Christmas Eve og Northern Lights! <3 Alle juleproduktene lukter så utrolig godt. Ga julekalender til kjæresten min i år, og han lukta seg frem til at det var to badebomber (Cinders og Lush Pud) blant de, haha :D So White er også en favoritt for min del, for den lukter bare så -utrolig- godt. Skulle virkelig ønske noen av de var tilgjengelig hele året :(

  1. Ja, So White er fantastisk den også! Jeg prøvde den ut sammen med Rocketeer; anbefales! Så koselig med julekalender, da :-D

 4. du forresten ina, siden du tar mange bilder, hvordan organiserer du dem på dataen? har du noen tips? :D

  1. Så koselig at du synes jeg gjør det :-) Jeg har diverse mapper, typ: “Begivenheter” -> “2009”, “2010”, “2011” (osv) -> “Bursdagen min”, “Risør i juni” osv. Og så har jeg mapper som heter “Åsmund”, “Meg”, “Venner”, “Mat” osv. Det funker veldig fint for meg :-)

 5. Jippi :-) skal på lush i dag, og det er store sjangser for at den herlige rosa dusjsåpen og candy canen blir med meg hjem :-)

 6. Jeg var på Lush den uka juleproduktene kom ut og kjøpte meg 2 x Snow Fairy! Elsker den <3 Jeg fikk prøve Pow Wow i butikken og den var også kjempedigg! :) Lush = <3

 7. Jeg hadde med meg ei venninne nedom på Byporten i går, og fikk kjøpt meg Pied de Pepper – og den lukter sååå digg :> Vi hadde skikkelig spa-kveld med ansiktsmasker fra Lush og det hele (enda jeg hadde noen i kjøleskapet fra før), og det er like deilig hver gang ;D Snow cake-såpa jeg fikk prøve av på VIP-kvelden ble borte med én gang – mamma rappa den, hihi. Håper du har en superfinfin dag (og helg!) :D

 8. Jeg tror nesten jeg må kjøpe inn noen boblebiter og/eller -bomber til foreldrene mine til jul for å ferie at de har fått nytt bad med badekar. : D

 9. Jeg er stor fan av LUSH, men har desverre ikke badekar i leiligheten min.
  Så når jeg drar hjem til foreldrene mine i julen planlegger jeg å handle inn noen bade produkter :) Kanskje noen av disse du nevnte vil havne i badet også :) Takk for flotte tips :)

Kommentarer deaktivert.