Home » Innkjøp og gaver » Risør » Fått og kjøpt brukt

Fått og kjøpt brukt

Litt fått, litt kjøpt, alt gjenbruk :-)

De to koppene, skåla og fløtemugga fra Figgjo tilhører settet Clupea, og har tilhørt Åsmunds besteforeldre fra de var forholdsvis nyetablerte. Ekstra koselig med bruktgjenstander man kjenner historien til! Det glorete plastikkglasset med alle fruktene på og cabaretfat i glass (som vi skal bruke til taco; et rom til tomat, et til agurk og et til paprika. Perfekt!) er fra en bruktbutikk her i Risør, til den nette sum av tretti kroner. Fornøyd, ja!

Så, har dere gjort noen artige bruktkjøp i det siste?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så fine! Figgjo tingene var bare superfine, og i Ina-stil, er de ikke? Alt, egentlig :P
  Kjøpte en sliten trebukk på Maritabutikken i Markveien, som fikk seg et strøk med maling og ble påny fin. Har også kjøpt et glassmykke der, pluss to fine suppeskåler med hank, som det står suppeoppskrifter på! Kjempefine!
  Fikk også ett sett med enkle glass fra bestemoren min da jeg flyttet ut.
  Liker innkjøps innleggene dine ekstra godt! :-)

  1. Veldig ina-stil! :-D Takktakk! Suppeskålene du nevner høres jo supersøte ut! Står oppskriftene inni skålene, eller på utsida? Setter stor pris på å høre at du liker innkjøpsinnleggene!

   1. På utsiden! En med minestrone oppskrift på, og en med fransk løksuppe :-) Tror det kanskje er ett sett med forskellige oppskrifter, for jeg mener jeg så en lik skål med fiskesuppe på også engang :-)

 2. Det settet fra Figgjo har vi en del av hjemme faktisk, liker gammelt norsk servise! Var en tur på Fretex tidligere i uka, men kom bare hjem med litt hobbybøker. Men alltid gøy å titte. Til lørdag er det loppemarked, så tenker nok det blir litt med hjem derfra..

 3. Bruktgjenstander er så fine! Jeg fant en nydelig rød skål her om dagen (som ligner på de Ittala-skålene, om du vet av dem? Tror iallefall det er Italla..) til bare fem kroner!

 4. FINE saker!:)
  Jeg var i Arvika for noen dager siden, og der hadde de loppis. Med meg hjem ble to bittesmå søte kopper, og en rund blonde duk :)

 5. De koppene med fiskemønster hadde foreldrene mine i tefat før i tiden da jeg var bitteliten. Så nå begynte jeg å minne tilbake her :)
  Det er alltid koselig å finne noen skatter på bruktbutikk :)

  1. Det er en av tinga som er så koselig med bruktgjenstander; at man kanskje husker dem fra oppveksten, og at de dermed får fram gode minner<3

 6. Jeg er veldig for gjennbruk, og finner noe skatter innimellom. I det siste har dt ikke blitt så mye handling på meg men har kjøpt to sjal (et turkis og et lilla) og en fruktskål fra 80-tallet på en bruktbutikk.

 7. Å ja, jeg kjøpte et vintage seleskjørt idag! Og var på byttekveld igår, så da blir det jo alltids noen go’ biter!! ;)
  Likte alle tingene, spesielt koppene :)

 8. Er så enig i at det er ekstra stas med ting man kjenner historien til :) Og Figgjo-sakene er jo klassikere, skikkelig fine!

 9. Så fine! Likte spesielt de med fiskene på:D Har dessverre ikke fått gått på loppis eller bruktbutikker på en stund:O

Kommentarer deaktivert.