Home » Hverdagsblogg » Fastelavnssøndag, og hei mars!

Fastelavnssøndag, og hei mars!

Vips, så var vi over i marsmåned, tenk! Mars er for meg snø som smelter, grus som knaser under føttene i gatene, snøklokker og krokus, gåsunger på trærne, lukt av våt jord og varmende vårsol. Fuglekvitter, lyse og lange dager, og kanskje årets første iskaffi på utekafé, om været er bra nok? Åh, som jeg har lengtet etter denne måneden! Velkommen skal du virkelig være, mars!

Og, idag feirer vi Fastelavnssøndag! Eller, Åsmund og jeg bakte boller fra bunnen av igår, og feiret fastelavn på forskudd, men i og med at det er idag det er Fastelavnssøndag, poster jeg bilder og innlegg idag :-) (Hashtag juks) I år fikk jeg til og med tak i et fastelavnsris, og selv om det ikke var helt etter boka perfekt, var det mer enn godt nok for meg. Det brakte med seg følelsen av vår med en gang jeg satt det i vann i stua, og nå gleder jeg meg til små blader begynner å springe ut på det, hihi.

IMG_3680

Feirer dere Fastelavn? Uansett håper jeg dere har en superbra søndag!
IMG_3644

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg får besøk av to studievenninner, så jeg skal snart igang med bollebakingen! Mangler fastelavnsris, men så lenge jeg får boller med krem og syltetøy er jeg fornøyd :) Ha en fortsatt fin søndag! :)

 2. Jeg hopper over fastelaven og tar blåmandagen i dag, da jeg var “uheldig” å drakk ei flaske rødvin i går. Men jeg koser meg med en kopp te og skal snart tulle ett pledd rundt meg og se litt på TVen.

  De bollene så virkelig gode ut! :)
  Ha en fin blåmandag…fastelaven videre du! :)

 3. Åååh, nam! Bollene står å hever nå! Kusina mi er på besøk til meg i Tromsø, så i dag skal vi ta med oss nystekte boller opp til fjellheisen! :D
  Ha en superfin søndag!

 4. Jeg har bakt til familien :) Prøvde meg på farmoren min sin helt utrolig gode bolleoppskrift (hun døde for seks år siden i morgen). Bollene ble godt tatt imot hørtes det ut som :D

  1. Så koselig at oppskriften ble tatt i bruk, og at den falt i smak! Hyggelig av deg å bake til dem:-)!

 5. Naaaaam, fastelavnsboller er SÅ godt!! Men nei, her blr det ingen feiring i dag. Får ta til takke med en god middag i stedet :)

Kommentarer deaktivert.