Home » Hverdagsblogg » Fastelavnssøndag i totusenogtretten

Fastelavnssøndag i totusenogtretten

IMG_9827

Fredag og lørdag var jeg på plass på jobb igjen, med veska full av halspastiller, papirlommetørklær og smertestillende. Å være tilbake i drift føltes veldig godt, men også veldig slitsomt, ettersom energien har det med å ebbe ut når formen er på bunn. Da var det ekstra godt med en frisøndag, med baking av fastelavnsboller, avslapping og kos. Vaske tøy og lage middag er det eneste fornuftige vi har foretatt oss idag, og det kjennes helt ok, altså! Bollene ble forresten veldigveldig gode, laget på mammas oppskrift som jeg har vokst opp med :-) Har det blitt fastelavnsboller eller morsdagskake på dere idag, da? Og! Gratulerer med morsdagen alle mødre der ute!

IMG_9860

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg liker faktisk ikke fastelavensboller. Synes de blir for søte også er jeg ikke noen fan av krem. Hihi :-) Men de SER veldig gode ut derimot :-)

  1. Skjønner deg godt! Liker noen få den ene gangen i året, for krem er jeg heller ikke noe særlig glad i. Men boller i seg selv! Nam, nam! Håper du har hatt en fin morsdag! :-)

 2. Her ble det is med varme bær :-P Veldig godt, men jeg har skikkelig lyst på fastelavnsboller… Tror vi tar en forsinket fastelavn neste helg ;-)

 3. Jeg visste ikke det var fastelaven i dag o_o og siden jeg bor alene og studerer i england så har jeg liksom heller ikke fått feiret noe morsdag med mamma og co…..

  Jeg kan ikke huske om vi har brukt å ha krem i våre boller heller forresten….
  jeg tror vi har brukt å gjøre noe annet…Men det er så lenge siden jeg var hjemme på fastelaven så jeg kan ikke huske det. jeg tror vi har noe lignende sånn der gul ”plomme”-krem som jeg så fint alltid har kalt det..sånn som man finner på skolebrød…tenkte alltid på eggeplommer da jeg så dem som liten.

  1. Så trasig at du ikke fikk spist boller! Du har sikkert tilgang på veldig mye annet godt da, på det lokale bakeriet ditt, hihi! Håper du får feiret fastelavn med fastelavnsboller ala Synne når du kommer tilbake til Norge igjen:-D Ha en fin uke!

 4. Ja, her i huset har det blitt boller! :) Men det ble kun hveteboller, for kan du tro det – de var helt utsolgt for kremfløte på butikken!

 5. Så koselig da! :) Jeg pleier vanligvis ikke å spise fastelavensboller, er for mye krem. Men noen ganger så må jeg bare ha en. Hehe~

 6. Jeg har spist litt morsdagskake, men ikke mye.
  Jeg har mye heller kunne tenkt meg å spise fastelavnsboller, men hadde ikke noen ingredienser til å lage det.. sååeh, jeg lurer på om jeg skal lage det i morgen isteden :D

  Har drukket masse kaffi da :3
  Også må jeg nesten nevne at jeg fikk flotte tulipaner av søteste datteren! :D

 7. Håper formen er bedre i dag etter en rolig dag i går! Jeg bakte boller i går, og lagde den svenske utgaven av fastelavnsboller – klassiske semlor med mandelfyll og krem. Veldig godt!

Kommentarer deaktivert.