Home » Helgekos » Fastelavn 2016

Fastelavn 2016

IMG_1643

Hurra!
I tillegg til dreadsklipping igår, feiret Åsmund og jeg fastelavn, og i år ble det kjøpeboller fra kiosken, med nypiska krem og et dryss melis på toppen. Dessuten hadde jeg laget appelsinjuice til oss, av supermodne appelsiner (sykt godt!), og pyntet med hjemmesnekra fastelavnsris (takk for fjærene, mamma!). Kaffi, boller og appelsinjuice gikk ned på høykant, og vi koste oss med film og hjemmehygge i pysjamasbukse. Herlig! Hvordan var deres fastelavn?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hørtes herlig ut! :D Hos oss var det lite til boller, men fikk rydda og styra litt i hjemmet – før det var trening og mye latter med ei venninne – avsluttet dagen med hjemmelaget, italiensk pizza – mmm! :D

  2. Åherregud, det så utroooolig godt ut!! Må en tur ut å få kjøpt meg boller med krem straks, haha.

  3. Åsmund så veldig flott ut, du er en dyktig frisør! :) Koselig fastelaven dere hadde da. Her var det dårlig stelt med boller, men hadde hjemmelaget pizza og film på tven. En skikkelig lat søndag, herlig!

  4. Nam, fastelavnsboller er SÅ digg!! Jeg hadde laget boller på lørdag, så vi hadde med disse, krem og syltetøy til familiemiddag hos mamma i går :) Nam, nam, nam!

Kommentarer deaktivert.