Home » Hverdagsblogg » Fastelavenssøndag

Fastelavenssøndag

Fastelavenssøndag ble feiret med nybakte fastelavensboller fylt med håndpisket krem, og melisdryss på toppen! Åsmund fikk bestekameratbesøk på ettermiddagen, og sammen suste de avsted til Rammsteinkonsert (som visst var knallbra!). Jeg fikk fineste Maria på middagbesøk rett før guttene dro, og Maria hadde med seg forsinket bursdagspresang til meg. Pakket inn så nydelig at jeg bare måtte hvine og smile stort, og inni lå en t-skjorte fra Freddy/Fredensborger! Resirkulert t-skjorte hvor overskuddet fra salget går til lokale aktivister som jobber med å dokumentere menneskerettighetsbrudd i Vest-Sahara (som har vært okkupert av Marokko siden 1975). Resirkulering for rettferdighet, med andre ord! Midt i blinken for meg, og en perfekt t-skjorte å bruke til Lushjobbing hvor vi har sort/hvitt kleskode. Maria og jeg koste oss med varmende grønnsaksuppemiddag proppfull av herlige grønnsaker, etterfulgt av filmer og tedrikking ut i natten. Håper dere har hatt en fin helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååå så fin pakke!! Jeg elsker å lage fine pakker til andre selv. Grønnsaksuppe er supergodt, her i huset blir det laget, ofte :D

  2. Åh, bollene! Jeg fikk ingen fastelavensboller, søren. Jeg var forresten også på Rammtein konserten, den var fantastisk! Det beste jeg har sett!

  3. Wohoo, fastelavnsfeiring! Jeg er en skikkelig bolleentusiast, så jeg storkoste meg med gårsdagens unnskyldning til å fråtse i boller. For en flott presang med nydelig innpakking! Ha en fin uke!

    1. Ja, han sa han så deg på vei ned til t-banen! Må ha vært en bra konsert når den får 6’ere av avisen:-D

  4. Hvordan holder Åsmund dreadsa sine rene? Hørt det er vanskelig å holde det ordentlig rent uten en spesiell type shampo og maaasse tid.

  5. Hei, legger igjen en kommentar. Fint å kunne finne denne blogg-perla igjen! var forresten utrolig hyggelig å slå av en prat på lush her om dagen!
    Stå på! :-)

Kommentarer deaktivert.