Home » Sponsor, Giveaway » Stas og moro » Fargerike strømpebukser og semifinalist på en tirsdag

Fargerike strømpebukser og semifinalist på en tirsdag

Pinpointjobbing igår, Lushjobbing idag, spennende fotooppdrag i morgen tidlig (iih!!) i tillegg til Pinpointjobbing. Desember er en travel måned på mange måter, men det er jeg nok så absolutt ikke aleine om! Heldigvis er julegavene for i år så og si i boks, og julestemningen kiler i magen min. Hvordan ligger dere an der, egentlig? I posten igår fikk jeg forresten pakke fra We Love Colors som var så snille og sende meg noen strømpebukser og et par knestrømper. Er veldig spent på å ta dem i bruk; fargene er knall og kvaliteten virker likeså! Fine? (Psst: Husk at om du skal bestille fra dem, bør du sørge for at pakka, inkludert shipping, blir under tollgrensa!):

Og! Hohohoho!! Jeg har sannelig blitt nominert til Vixen Blog Awards OG blitt valgt ut som semifinalist i kategorien “Årets Inspirasjonsblogg“! Heeeeeftige saker! Jeg er kry som en hane, og håperhåperhåper dere alle sammen vil stemme på meg så det suser. Hadde vært så utrolig, ufattelig moro å vinne prisen!!! Iiiih!!! (Gå hit for å stemme):

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, jeg merket det! Får håpe flere gjør det også, for det ser ut til at det funker å stemme flere ganger om dagen! :-D

 1. Har stemt – og krysser fingre og tær for at du går av med seieren :D
  .. I all ærlighet må jeg innrømme at jeg ikke har hørt om NOEN av de andre bloggene som var blitt nominert, med unntak av den til hun Lund-jenta (men det er pga hun har vært i avisen) :> Og din er soleklart den mest inspirerende. Ever. Sååå good luck :D

 2. Hvorfor må man huske at shippinga også må gå under tollgrensen? Trodde isje man trenge regne med de i de 200kr.

  Liker bloggen din….

  1. Hmm, det er sånn jeg har forstått det,men jeg tar sikkert feil? Har lite erfaring med netthandling :-P Takk!

 3. Jeg har stemt! Du fortjener virkelig å vinne; blir så glad av å lese bloggen din! :)

 4. Skal stemme på deg! :D

  Men jeg bare lurer på litt om kameraet ditt. Da du kjøpte nytt, passet de gamle objektivene til det nye kameraet? Og hva synes du ellers om kameraet? Vurderer nemmelig å kjøpe meg et nytt selv :>

  1. Takktakk:>! EFS-objektivene mine passer ikke på mitt nye kamerahus, men mine to favorittobbjektiv er EF, så de passer flott :-D

 5. Har stemt, og lykke til! ^^

  Det er mange nettsider (eller alle?) der shippingen inkluderes i totalprisen, noe som betyr at hvis du kjøper en vare for 199 + 30 kroner shipping må man betale tollavgifter når den kommer til Norge. Slik har det værtfall vært fra de fleste steder jeg har handlet, hehe. Svar til hun over, btw.

 6. Nå var min stemme brukt på deg! Håper du vinner denne konkurransen for du er virkelig en inspirasjons-sol for mange! :D

 7. Jeg er også ferdig med julegavehandelen for i år, merkelig nok…det er første gangen jeg har vært så tidlig ferdig, vanligvis er jeg ute i siste liten, hehe=P
  Så heldig du var som fikk så fin pakke i posten!
  Og gratulerer kjempe masse med å bli nominert, det fortjener du virkelig!=) Du er en sprudlende fargeklatt i hverdagen, takk!=)

  1. Føles det ikke herlig å være ferdig, og ikke å måtte ha det hengende over seg som en stressfaktor fram til jul? Det synes jeg:> Og tusen mange takk!! :-D Er så moro å være i semifinalen!

   1. Jo, det føles utrolig godt!=) Også får man tid til å gjøre gavene litt mer personlig også, ikke bare kjøpe noe meningsløst fra nærmeste H&M hvis du skjønner hva jeg mener=P

 8. Jeg ville bare få sagt at jeg synes du er en utrolig vakker jente! Det er få mennesker jeg vet om som er så fargerike og positivt innstilt (det virker ihvertfall slik her på bloggen din) som det du er :) Jeg gleder meg over å lese bloggen din. Det blir som en liten fargeklatt i en ellers så grå hverdag. Takk for at du er åpen, kreativ og for at du smiler.

  1. For en veldigveldig flott kommentar å få! Det varmer veldig mye å høre det, og at jeg også gir deg glede ved å lese bloggen min. Tusen takk! <3

 9. Har du noen tips for å få i seg nok jern og B12 når man er veggis?
  Kunne du evt lagt ut noen oppskrifter på enkel mat som inneholder bønner og linser?

  1. Du finner massevis av oppskrifter på bloggen min i kategorien “Veggismat/mat”. Jeg er ikke veggis (spiser jo fisk (i tillegg til egg og melkeprodukter)), pluss at jeg spiser masse belgfrukter, så jeg har ikke hatt noe problem med det selv. En må nok bare sørge for å spise variert og sunt:>

Kommentarer deaktivert.