Home » Interiør » Ønskelister » Fargerike fugler og marmormorter

Fargerike fugler og marmormorter

Åh, jeg blir bare mer og mer klar for å flytte tilbake til Risør for hvert Risørbesøk! Det klør i fingrene etter å bygge et liv der, og ikke minst til å innrede, hoho! Jeg henter inspirasjon i interiørblader, og har til og med tatt i bruk nettstedet Pinterest, som jeg egentlig alltid har hatt et anstrengt forhold til. Alt for å drømme meg bort litt, hihi! I tillegg titter jeg rundt i interiørbutikker, både i sentrum og på nett, og noen ganger setter jeg sammen en ønskeliste med finfine ting, sånn som denne:
Åhléns
Alt er fra Åhlens

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så mange fine ting! Får jeg spørre hvorfor du har/har hatt et anstrengt forhold til Pinterest?

  1. Ikke sant! Nei, det er fordi jeg har funnet så mange av bildene mine der, uten å ha samtykket til å ha dem der. Bilder stjeles så lett, og misbrukes dessverre ofte. Da jeg har vært i kontakt med siden for å få dem fjernet derfra, har ikke det vært like lett bestandig heller. Hmmm, jeg antar jeg har klart å bli litt mer avslappet rundt det der det siste året, hehe! Godt er det!

 2. Hei på deg lillepus.
  Sånn stativ til å sette bøker på har jeg, og jeg har aldri brukt det, så du er hjertlig velkommen til å overta det. Bare så du vet det.
  Hils Åsmund, og stor klem til dere begge!

  1. Åh! Tenk at jeg ikke visste det!! Hoho! Det har herved fått nytt hjem (jatakk!)! Stooor klem tilbake (Åssi hilser!)!

 3. Så mye fint! Synes det er så herlig med våren, da får jeg lyst til å kjøpe omtrent alt på bildet. Tror det har litt å gjøre med at ting bare spretter frem av farger, utemøblement, blomster, gress, trær..! Kjørte til Tønsberg forrige helg, og endte opp med å måtte ta av meg solbrillene og bare beundre alt fargespillet i de grønne tretoppene – SÅ vakkert. Uff, rabla litt avgårde her, men satser på det det går bra! ;-) Ha en fortsatt fin dag, Ina :D

  1. Jaa! Hoho, samma her! Vet du, jeg tar av meg solbrillene selv titt som tett, for det er så mye fint å se på, som behøver #nofilter, hehe! Lange kommentarer er veldig hyggelig, så det er ikke noe å beklage! Ha en herlig helg!

 4. Det er koselig å planlegge og drømme litt for bolig i framtiden :) Vet dere noe om når dere eventuelt flytter tilbake til Risør?

  1. Kjempe! Det står på en del saker og ting som kan ta litt tid, men etter planen er vi tilbake i Risør innen en 4 års tid. Forhåpentligvis innen to år. Vi får se!

Kommentarer deaktivert.