Home » Hverdagsblogg » Fakkeltog mot pels 2012
  1. Endelig bor jeg faktisk i en faktisk by, som i tillegg er stor nok til at faktisk har fakkeltog. Det er godt å kunne få være med å engasjere meg for dette, og tenk på så godt det kommer til å føles å ha være med på dette når politikerne bestemmer seg for at denne gangen skal vi faktisk velge etikk over penger.

  2. Wiii! Mamma kommer til og med på besøk helt i fra mandal for å være med å gå (hun skulle komme uansett da, men hun forandret det til noen dager tidligere for å rekke toget, hurra!). Kanskje vi ses! :D

    1. Så veldig koselig gjort! Jeg er nok i Risør, og såvidt jeg vet er det ingen som arrangerer tog der, så i år er jeg med kun i ånden (og sprer litt propaganda her!)

        1. Veldig kjedelig at det ble så dårlig vær. Men! Veldig bra oppmøte allikevel, etter hva jeg kan se utifra bilder!

Kommentarer deaktivert.