Home » Foto » Risør » Excavators are heavy construction equipment
 1. Hei, ville bare stikke innom og si at jeg i dag kjøpte mine første lush-produkter :D jeg har jo fulgt deg og bloggen din helt siden du startet, og du snakker jo om produktene mer enn ofte nok, men jeg har rett og slett ikke fått meg til å gjøre det enda. Men nå er det kjøpt noen spennende saker som jeg skal putte i badekaret når jeg reiser hjem, gleder meg :D

   1. Kjøpte noen badebomber, husker ikke hva de het men var en hjerteformet en og en som luktet rose, og noe på salg etter jula som skulle lage masse godluktende bobler :D gleder meg til å prøve!

 2. Fete, fine, poetiske bilder!
  Nå har jeg hatt kjæresten på Paris-besøk i fem dager, inntil i går kveld, og det var fint å kunne klikke seg inn hos deg og se hva som har skjedd siden sist!
  Ha en fortsatt fin uke!

  1. Åh, tusen takk! Er veldig hyggelig at du likte dem, Synne! En kontrast til bildene som ellers dukker oppp her;-) Så koselig med kjærestebesøk! Regner med at dere hadde det veldig fint:-D

 3. Røft! Jeg liker det, tar ofte slike detaljbilder av gamle, slitte saker og ting selv.

Kommentarer deaktivert.