Home » Stas og moro » Everybody is a composer!

Everybody is a composer!


Bilder tatt med kompaktkameraet Fujifilm FinePix XP30, derav den ikke helt fantastiske bildekvaliteten

I ettermiddag stemplet jeg meg ut fra Lushjobben litt før tida, pilte ut i vinterkulda, og var på pletten på Museet for samtidskunst like før klokka fem. Der skulle nemlig Sølvguttene framføre det nyskrevne verket Everybody is a composer!  av og med Apparatjik og Audiokolor (klikk her for å lese mer om det)! Stykket var over på et blunk, men fantastisk flott var det virkelig! Husker dere dette innlegget jeg postet natt til 30. september, etter at jeg så Apparatjik opptre sist, da jeg fikk møte mitt store idol gjennom så mange år, Jonas Bjerre fra Mew (og Apparatjik, såklart)?? Vel, jeg fikk pratet med ham igjen idag:-))))!! Er mildt sagt i ekstase, og smiler fra øre til øre! Kan skrive under på at siste halvdel av 2012 (til nå i alle fall) har vært fantastisk bra! Sommerfugler i magen, iih:-)!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.