Home » Hverdagsblogg » Etsysjåpping

Etsysjåpping

Jepp, dere leste riktig! Jeg, som misliker sterkt å handle på nett, har sjåppet litt over verdensveven. Mest glad er jeg i å kunne studere og kjenne på tingene jeg går til innkjøp av, og jeg tror det er mye av grunnen til at jeg ikke er så begeistret for nettsjåpping. Dessuten tar det så “lang” (haha, hilsen utålmodig!) tid å få det en bestiller, noe som også er en faktor som spiller inn.

Men, Etsy liker jeg. Epla og Etsy er fullt av håndlagde skatter, lagd av kunstneriske og kreative sjeler. Anne fra bloggen Pony People foreksempel. Hun tegner og maler de fineste ting, og printer dem på f.eks på buttons. Jeg har allerede kattebuttons fra henne fra før av, men det kan da ikke bli for mange puser? De er så fine å piffe opp et antrekk med! En morsom liten detalj på en jakkekrage, eller kjole for å nevne noe. Nå venter jeg bare i spenning på at dette dumper ned i postkassa:
etsy
Besøk Etsybutikken hennes ved å klikke her. Fint, eller hva?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Helt enig med deg! Jeg bestiller ikke ofte fra nettet fordi jeg gjerne vil ha de flotte tingene jeg kjøper med en eneste gang O:) Stebestemoren min samler på katteting og har fullt hele huset, men ikke på en måte som gjør det overdrevent. Elsker å komme dit! Aldri for mange puser ;D

  1. Hoho, godt vi er flere! Føler meg som en pensjonist blant alle vennene jeg har som så gledelig handler på nett! Å, pyntepuser! Høres veldig fint ut:)

 2. Etsy og Epla har så mye fint og unikt! Tar som regel en titt der før jeg går til ebay.
  Og herlig kjøp, likte spesielt godt kattebuttonsene :D

 3. Elsker Etsy! Kan ikke du lage et innlegg med favorittbutikkene dine der inne? Hadde vært fint å se hvor du kommer over alt det fine du kjøper :) Jeg har en tendens til å “gå meg vill”, hehe..

  1. Men jeg handler jo generelt ikke på nett, heller ikke derfra :( Har kjøpt derfra typ 3 ganger før, tror jeg. Er ikke mye å skryte av og å anbefale videre da, dessverre! Har heller ikke styringa på selgere der inne, for jeg pleier ikke å titte der med mindre det er noe konkret jeg skal ha tak i (går meg også lett vill, hihi) Men, jeg synes jo denne selgeren har mye fint, hoho :D

 4. Naw haha I’ve been translating all of this and you really are the sweetest!! Thank you so much <3 Your purchases have been shipped already so you shouldn't have to wait too long…. ;)! xoxo

 5. Jeg elsker å shoppe “in-person” men på grunn av mine interesser og hva jeg liker, så er det best å handle på nett for meg, siden det ikke blir solgt noe av de productene elelr merkene jeg vil ha her i norge :(

 6. Oi, det er jo noe av det jeg liker best ved å handle på nett, at man kan gå og glede seg til det dukker opp i postkassa! Håper det ikke tar aaaaltfor lang tid før disse godbitene kommer til deg, da. Så fine!

  1. Hehe, ja, det er spennende å vente også, men jeg skulle helst sett at det gikk fortere. Men! Post er derimot superhyggelig å vente på! Postkort og/eller pakker i posten er kjempestas! Jeg er veldig spent, hoho!

 7. Jeg er som deg, som foretrekker å handle i butikk fremfor på nettet. Likevel er det kjekt å få pakker i posten også.

Kommentarer deaktivert.