Home » Tilbakeblikk » Et dykk i gamle bilder

Et dykk i gamle bilder

Haha, min gode venninne Silje, som jeg vokste opp sammen med, sendte meg en gjeng gamle bilder nylig. Å se igjennom dem var skikkelig vittig, og jeg tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere. “Selfiene” her er fra ca 2003 (da var jeg 12 år gammel) til 2006 (15 årige meg, altså), så det er med andre år en del år siden de ble tatt. Kan skrive under på at jeg har forandret meg en del siden da ja, men hvem har vel ikke? Hoho! Enjoy, og god helg!

selfie2002.2006

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hahaha! Elsker å se på sånne gamle bilder! Jeg var kledd akkurat likens på den tida der :-D

 2. Så morsomt å seeeeee! Får herlig nostalgiske og halvpinlige nittitalls-vibber fra noen av disse bildene. AKKURAT slik så vi ut, alle sammen! Dette gir meg lyst til å grave i mitt eget arkiv, haha!

  1. Hihihi, taaakk! Ja, det synes jeg du skal gjøre! Hadde vært veldig morsomt å se tenåringSynne!!

  1. Så gøy at du likte tilbakeblikket! Hoho, ja, sånn sett har jeg nok ikke forandret meg noe særlig gitt;-)!

 3. Hihi, har ikke forrandret deg SÅÅ mye daa?:D Ser jo godt at det er deg, bare litt mer… um.. fjortis? Ja, vi sier fjortis.
  Btw: Siste bildet til høyre; FLUFF :D
  Du er uansett pen da ^^,

 4. Haha, så gøy! Jeg elsker virkelig å se gamle bilder (både av meg selv og andre), det er så moro å se hvor mye et menneske faktisk kan forandre seg:) Dog ser man jo godt at det er deg da, og at du alltid har vært glad i farger er tydelig :D Love it!

 5. Så koselig det var å se disse bildene av deg, bilder jeg nok ikke har sett av deg før. Hils Silje å si takk for hyggelig tilbakeblikk. Litt bekymra over at jeg ikke husker alle toppene dine, men……For mamma er du min lille Inapus, og selvfølgelig den ene av de to søteste og fineste jentene i verden Stor klem fra mamma.

Kommentarer deaktivert.