Home » Reiser » England, here we come

England, here we come

Idag er dagen! Ane og jeg flyr avsted til England for å besøke vår gode venninne Silje! Som nevnt tidligere blir vi boende hos henne i Colchester, pluss at vi tre skal ha en natt på hotell i London. Med de to besteste bestevenninnene i England ligger det an til å bli en veldig bra tur! Masse kos, sjåpping og fint. Iiih, jeg gleder meg! Dataen blir ikke med, så bloggen får hvile seg litt i mellomtida. Men, kameraet blir såklart med, og jeg håper på masse fine bilder å dele med dere når jeg kommer tilbake igjen til helga. Ha en fantastisk uke så lenge! :-D

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hei :)
  Jeg skal også til England (London) denne uken!!!
  Reiser på torsdagsmorgen og blir til tirsdag :)
  Håper du får en fin tur!

  Jeg skal helt klart innom LUSH mens jeg er der :)

 2. Å, så gøy!! :-) Og veldig koselig å ta en venninnetur på hotell også. Herlig :-)
  God tur og kos deg masse!

 3. Ønsker deg en fantastisk tur (jeg er jo ikke det spor misunnelig ;). Gleder meg til å se bilder når du kommer tilbake, klem fra Anette :)

 4. Kose deg massemasse!! misunner deg veeldig! ;)
  også har vi samme magnet, hiihe :p

Kommentarer deaktivert.