Home » Hverdagsblogg » Endelig kom vårvarmen og sola for fullt!

Endelig kom vårvarmen og sola for fullt!

Oslo har vært fantastisk varm, solfylt og fin idag, denne siste aprilsøndagen for i år! Jeg kledde meg i sommerkjole, og sammen gikk Åsmund og jeg til Botanisk Hage for å se magnoliatrærne blomstre om kapp med de andre blomstene. Å kjenne sola varme skikkelig var utrolig herlig, og vi ble gående rundt i den store hagen både lenge og vel. På vei hjem benyttet vi oss av Lysløypa-boka, og spiste suppelunsj på Vespa. Beste suppa jeg har spist på lenge! Bladlesing og soling på terrassen ventet hjemme, etterfulgt av filmtitting når mørket kom snikende.

Å, se! Nytt septumsmykke! Turkis septum pincher fra Gorilla Glass. Vi har dem i sort på Pinpoint, her:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Du er så fin! Ble veldig nysgjerrig på disse pinch’ene, hmmmm :) Elsker det første bildet forresten. Drømmende sommeraktig.

 2. Iih, alltid like koselig å se dine fine og fargerike bilder :-D Jeg har vært ute i mangemange timer i dag, fått litt mer farge i huden og kosa meg i vårvarmen. Håper det blir mangemange flere dager som denne :-)

 3. Herlige bilder! :-) nydelige blomster!! Og nå fikk jeg skikkelig lyst på en god suppe.

  Jeg har også nytt våren denne helga, og i går var jeg på tur og tok bilder av blomster og blader og mange fine lam :-) VÅR <3

  1. Takk! Suppene på Vespa er alltid vegetariske (om ikke veganske?), noe som passer perfekt! Åååå, lam!! Har såå lyst til å kose med lam :-D

  1. Botanisk Hage er frodig:-D Prøver så godt jeg kan å fange det fine med denne byen og dele det her på bloggen. Takk for at du synes jeg lykkes i det! :-D

 4. Det har vært så utrolig flott vær de siste dagene, og det er så deilig! Men i dag er det dessverre grått igjen :(

 5. åh herlighet som jeg elsker bildene dine. Ikke bare er de vakre på høsten og våren, du finner liksom farger i alt, men nå tar det jo heeelt av nå som sommeren nærmer seg <3

Kommentarer deaktivert.