Home » Reiser » En uke igjen til oppdagelsesferden

En uke igjen til oppdagelsesferden

IMG_6683 IMG_6390

Ai, ai, ai, på denne tida om én uke er jeg helt aleine i London (originalpost om det her)! På Mew-konsert! Åh, jeg kjenner jeg er både nervøs og spent på en og samme tid. På den ene siden gleder jeg meg veldig til å besøke London igjen, og å se Mew opptre en siste gang for i år<3!

På den andre siden er jeg nervøs for å reise aleine, finne fram til hotellet aleine, sjekke inn og bo på hotellet aleine, gå på oppdagelsesferd aleine (heldigvis skal jeg prøve å få møtt fineste Synne som bor i Lonodn!)! De tinga jeg gruer meg til, er egentlig også ting jeg ser fram til, merkelig nok. Kanskje gir det ikke så mye mening?

Jeg planlegger uansett å reise ultralett; la speilrefleksen bli igjen hjemme, og reise med kun småkamera(er), ett skift og lite attåt. Så alt får plass i en Fjällrävensekk som ikke blir alt for tung, og som lett kan bli med meg rundt. Jeg blir jo ikke borte mer enn én natt, men det er alltid kjekt å ha med seg litt allikevel :-) Ahh, spennende!

Bildene i denne posten er fra da jeg var i London med Åsmund i fjor rett oppunder jul. London er sååå fin når byen er kledd opp i julestasen!
IMG_6680

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg reiste alene til England rett etter jeg var fylt 18, også for å reise på konsert (McFly). Jeg hadde såvidt reist til noen annen plass enn skolen alene, så det var sykt skummelt! Litt verre var det at jeg måtte ta buss alene til Flesland, så fly til London, så 3 forskjellige tog til Nottingham, som ligger ca 3 timer unna London! I tillegg skulle jeg gå med to totalt ukjente jenter på konserten, men det gikk superbra! Og etter det, har jeg reist maaange ganger alene til England/Skottland! :-D Lykke til! :-D

  1. Nice! Jepp, det er jo bare en kneik en må over. For min del har det vært helt utenkelig å gjøre noe sånt, fram til nå. For bare et drøyt års tid siden, var jeg supernervøs på reisefot, og reisefølget mitt måtte ta all styring. Det er rart å skulle snu helt rundt på det, men mye har skjedd det siste året! Tusen takk<3!

 2. for noen år siden så reiste jeg alene til Paris! Skulle besøke ei venninne som bodde der. Hun skulle jobbe den kvelden jeg kom dit, så jeg ble ikke møtt på flyplassen, men måtte komme meg til leiligheten hennes helt på egen hånd. Grua meg som pokker, siden jeg aldri hadde reist utenlands alene før. Jeg fikk adressen hennes og satte meg i en taxi når jeg landet i Paris. Taxi sjåføren kunne ikke engelsk og jeg kunne ikke fransk. Hadde heldigvis med meg en ordbok og vi hadde faktisk en samtale gående i en halv time uten at vi egentlig forstod så mye til hverandre :p men det var gøy!
  jeg ble også forlatt et lite øyeblikk i paris når vi skulle ta undergrunnen. Jeg kom meg ikke på toget tidsnok, og ser at toget kjører med mine venner inni, mens jeg står igjen på perrongen. i en ukjent by. med bare ukjente mennesker. Gikk bra heldigvis men hadde panikk i tre sekunder før de ringte meg og fortalte hva jeg skulle gjøre.
  Det jeg ville frem til, er at det går fint! Du kommer til å ha de supergøy med ditt eget selskap, og London kjenner du jo heldigvis godt fra før :) og når du kommer hjem, så kommer du til å tenke “dette var da ingenting å grue seg til?” Gudd turr!

  1. Haha, for en herlig kaotisk historie! Jeg tror på at det var skummelt ja, men jeg regner med at du sitter igjen med en følelse av at “jeg greier alt”, typ? Tusen takk for at du delte, og fine ord. Jeg vet jo at du har rett, og jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet det er følelsen jeg kommer til å sitte igjen med. Men, selv om hodet sier meg det du skriver, slår magen krøll på seg og er veldig spent, hehe!

 3. Så tøft å dra alene! Jeg synes det høres skikkelig skummelt ut, men sånne ting er så verdt det når man merker at det går bra! :)

Kommentarer deaktivert.