Home » Stas og moro » En uke igjen! Supertilbud på billetter!

En uke igjen! Supertilbud på billetter!

Dette må jeg bare dele med dere! Om nøyaktig en uke arrangeres Dyreverndagen (hvor jeg er ambassadør, skal holde en liten appell innledningsvis og ha stand hvor jeg selger bilder, iiik! Så spent!), og fram til klokka 14:00 i morgen er det et kjempetilbud på billetter til hele arrangementet! Nå ligger de ute for 275,- (ink. serviceavgift) så her er det noen lapper å spare!

Tilbudsbillettene finner dere her: Billetter på tilbud (spar over 200,-)
Og det fullpakkede programmet for dagen ligger her: Program for dagen 
dyrevern1
Jeg gleder meg naturligvis innmari mye, til noe jeg tror blir en veldig bra dag med fokus på dyrevern! En dag for alle, enten man er hardbanka dyrevernsaktivist, full on vegan, eller bare er glad i dyr og opptatt av at de skal ha det bra. Alle er velkommen! Og, jeg håper naturligvis vi sees!

(Arrangementet er nonprofit, og jeg får ikke annet enn en fin opplevelse og en mulighet til å gjøre noe for dyrene som betaling for å delta, og å blogge om det. Bare så dere ikke tror jeg er kjøpt og betalt her, i og med at jeg poster så mye om arrangementet på bloggen, hehe! Dyrevern er min hjertesak, og å kunne få representere en dag som det er virkelig fantastisk, og en stor ære!)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Høres ut som et flott arrangement, men jeg er dessverre i Tyrkia på daværende tidspunkt. Kommer først hjem 23. mars – skulle gjerne ha deltatt om jeg hadde kommet hjem noen dager tidligere.

    1. Jeg tror det blir bra, og håper det blir et nytt arrangement igjen neste år, og da kan du jo kanskje komme? Tyrkiatur høres da absolutt ikke dumt ut!! God tur!!

  2. Jeg er så lei for at jeg ikke får det med meg likevel! Jeg hadde tenkt meg på Dyreverndagen for å lære og mingle og være groupie, men så ble fagdagen på Radio Nova utsatt med en uke og flyttet til 21. mars, og dermed passer det ikke lenger. (Som tidligere programredaktør og tidligere arrangør av fagdagen er det litt viktig at jeg møter opp.) Jeg håper det går knallbra på lørdag! Du er så flink, så det er jeg faktisk sikker på at det gjør!

    1. Ånei, så dumt at du ikke kan komme! Jeg skjønner naturligvis at fagdagen er veldig viktig for deg, og at den må prioriteres. Jeg håper også det og er himla spent! Ååå, takk snillingpus!

Kommentarer deaktivert.