Home » Hverdagsblogg » En torsdag full av hyggelige sammentreff

En torsdag full av hyggelige sammentreff

Da planene jeg hadde lagt for torsdagen i morges ble avlyst, fant jeg ut at jeg allikevel ville komme meg ut litt. Været var så fint, og tanken på å sitte inne hele dagen fristet svært lite. Derfor gjorde jeg noe jeg ikke gjør så ofte: Jeg pakket ryggsekken, og satt meg på bussen til byen uten noen planer, annet enn å la ting skje som de ville. Det resulterte i at jeg gikk av bussen i Gamlebyen, spaserte til Operaen og gikk tur på taket der. Satt i sola og koste meg, trasket videre derfra og gjennom byen, og tok trikken til Grünerløkka:
IMG_5729

Der gikk jeg i rolig tempo og kikket på hus, folk, butikker og det som sto utenfor dem. Som fine planter!:
IMG_5736

Magen ble etterhvert sulten på lunsj, så jeg satte meg på W.B. Samson med en mozzarellasalat og iskaffi. Der satt jeg aleine ved vindusbordet i en liten time. Tittet på forbipasserende, nøt mat og drikke, fiklet med mobilen og nøt å bare slappe av. Det var rett og slett veldig koselig! Men, jeg kunne jo ikke sitte der hele dagen, og bestemte meg for å gå videre da maten for lengst var spist opp:
IMG_5750

Da Synne blogget om Retrolykke Kaffebar for litt siden her, fikk jeg så lyst til å ta turen dit, og jeg følger dem allerede på Instagram. Da jeg gikk fra kaféen og inn i Markveien, var det ikke vanskelig å finne fram; de holder nemlig til i de gamle lokalene til Frøken Dianas Salonger!:
IMG_5840

Å komme inn der, var som å komme inn i mitt drømmehjem studd inn i et stort rom! Bak disken:
IMG_5782

Speilet med lampene hadde sett så bra ut i gangen i vårt fremtidige hus, hoho!:
IMG_5762

Servisene var utrolig søte, fargerike og sommerlige. Tenk å spise vafler på disse!:
IMG_5772

Hyllene skulle stått i stua, og stålampa ved lenestolen:
IMG_5778

Dessuten hadde de gode ting å by på også, som snickersshake og iskald kaffi:
IMG_5785

Kjøkkendrøm…! En vakker dag sier jeg bare. En vakker dag!:
IMG_5786

Og sannelig støtte jeg ikke helt tilfeldig på fineste Rakel der også, haha! Det var er skikkelig hyggelig sammentreff, for hun hadde også noen timer å slå ihjel før hennes venninneavtale på ettermiddagen. Derfor satt vi oss ned ved respatexbordet over en kopp god kaffi, etterfulgt av tråling av Løkkas mange bruktbutikker. Noen skatter ble med hjem såklart, og gjett om dere skal få se!
IMG_5800

Jeg var også en snartur innom henne på Tøyen for å kose litt med hunden Smokey, før jeg tok t-banen til Ensjø og første treningsøkt med Body Pump etter sommerferien. Om det var tungt? Ja, gjett! Jeg regner med å være VELDIG lemster (Risørord for støl, haha) i morgen. Men, veldig god å komme i gang igjen!

Er det flere av dere som falt for tingene hos Retrolykke Kaffebar, eller? *Sikle*

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Fra sofakroken Torsdag kl 23.29: tusen takk for vakre bilder og gode ord. Takknemlig hilsen. Tonje med Retrolykke Kaffebar

  1. Hoho, selv takk for å ha åpnet et så fint sted! Alle byer burde ha hyggelige steder som det, og vi kunder bør være flinke til å utnytte dem. Vi sees nok!

 2. Jeg må bare innrømme at jeg på en liten handlerunde på Byporten på tirsdag så deg på jobb og tenkte – herregud, så UTROLIG vakker du er!! Vurderte et øyeblikk å si det til deg men det ble med tanken, hehe. Uansett; du stråler!

  Sånn ellers vil jeg rose deg for bildene dine, jeg er ikke en fargerik person men jeg blir alltid så glad av å se din fargerike personlighet! Fine, fine deg.

  1. Åh, nei men så hyggelig!!! Nå ble jeg skikkelig rørt, hihi! Var du innom og handla hos oss på Lush, eller gikk du bare forbi (eller så meg et annet sted på senteret?)? Nå ble jeg nysgjerrig vettu. Du må veldig gjerne hilse på neste gang. Det er bare koselig! Utrolige mange takk for bilderos, og ros generelt. Dette var en megafin kommentar Å lese rett før sengetid. Tusen takk!!

   1. Var ikke innom denne gangen, var innom Lucky Duck og gikk forbi, hehe. Vi får se om jeg kvinner meg opp neste gang! Håper du får en stråååålende og fargerik (!) dag :-D

 3. Aww jeg vil spise kake fra den kanin asjetten!
  Man skulle nesten tro det var leiligheten du hadde tatt bilder av.

 4. Jeg glemmer alltid at lemster er et sørlandsord. Folk på østlandet ser skikkelig rart på meg når jeg sier det. “Hæ? Er det en type hamster?”

 5. Jeg skal til Oslo en tur senere i måneden og da tenkte jeg å dra innom der – ser ut som de har masse gøy!
  Vi sier forresten lemster nordafor også ;-)

  1. Ta deg turen! Det er masse fint der ja, og de har god kaffi! Hoho, kult at dere bruker det også!

 6. Så morsomt at du trivdes like godt på Retrolykke kaffebar som hva jeg gjorde! Og så gøy at traff Rakel! Fine steder tilrekker seg fine frøkner, hoho!

Kommentarer deaktivert.