Home » Q&A » En slags spørsmålsrunde, på en måte

En slags spørsmålsrunde, på en måte

Min forrige videoblogg, hvor jeg demonstrerte hvordan sjampobarene fra Lush brukes, slo ganske godt an, og fra tid til annen hender det at spørsmål om nye videoblogger dukker opp. Å svare på spørsmål på en videoblogg har kommet opp som forslag flere ganger, og det tenkte jeg at jeg skulle ta til meg! Men, jeg gjør det med en liten vri; å skulle sitte å svare på ørtenhundre spørsmål med ja/nei-svar, spøsmål som er besvart en million ganger tidligere og så videre blir ikke særlig moro. Hverken for meg å lage, eller for dere å se på!

Derfor tenkte jeg at dere kunne koke ihop de beste spørsmåla dere kan, og legge dem til i kommentarfeltet. De spørsmålene jeg har sansen for, godkjenner jeg, og litt seinere velger jeg ut noen (eller trekker tilfeldig, hvis det blir for vanskelig å velge) som jeg svarer på i en liten videosnutt hvis alt går etter planen. Høres ikke det litt moro ut? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. hvordan bruker man egentlig angels on bare skin? :)
  hvordan tror du det kommer til å se ut når du er 70 år, og har strukkede ører? tenker du på det?

 2. Hvis du kunne vært én Disney-prinsesse.. Hvem ville du vært, og hvorfor? Hvem ville du IKKE vært?

 3. – Hva er din favoritt-disney-film?
  – Kunne du tenkt deg flere tatoveringer/pircinger? Evt hva/hvor
  – Vi ser deg ikke ofte i skjørt og bukser. Hvorfor?
  – Hva er din favorittbok?

 4. Jeg har den rensegreia (?) Dark Angel fra Lush, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg faktisk påfører den.

 5. Hvis du kunne tattovere akkurat hva du ville, akkurat idag, hva ville det ha vært?
  Takk for den mest positive bloggen jeg vet om. Den leser jeg på dager hvor jeg ikke klarer å være då positiv selv. Du et lyspunkt! Ville bare si takk :)

 6. – har du noen ting du vil gjøre før du dør? hvis du fikk telefon av legen med beskjed om at du dør innen et døgn, hva ville du da gjort?
  – hvor ser du seg selv om 20 år?
  – hvis du vant nok penger i lotto til å leve hele livet uten å jobbe, hva ville du da gjort?

  og foresten, er du 91’er? :) tenger ikke svare på det i videoen da, hihi, men som kommentar :)
  du er virkelig en person som inspirerer meg ina! husker jeg fant deg på nettby en gang i tiden og sendte deg melding for å høre hvor solbrillene dine var fra! har digget deg siden. og når jeg fant bloggen din, du kan tro jeg ble glad :D

 7. Den shampovideoen var genial :D – jeg har blitt hekta på min shampobar (den som lukter jul, ehe), og er fortsatt overrasket over hvor lenge den holder :O De første to ukene krympet den jo ikke overhodet! Tror jeg kjøpte den i november, og nå er jeg vel ca. halvveis på den. Hoho.

  Noen forslag til videotingtang (selv om ikke alt er direkte spørsmål da):
  – Vise leiligheten deres (jeg har selv studentleilighet og synes deres ser urettferdig fresh ut – hvordan får dere det til?! Tips + inspirasjon, ja takk! :D
  – Du kan vise klesskapet ditt og fortelle om noen av yndlingsantrekkene dine, typ hvor de er fra, hva du liker med dem, om de har en historie osv.
  – Har du noen gang tenkt å studere? I så fall hva kunne du tenkt deg og hvorfor?
  – Hvis du kunne dra hvor som helst, hvor ville du dratt og hvorfor?

 8. Hvis du hadde vært et dyr, hvilket dyr ville du vært da?
  Hvis du plutselig vant 1000kr, hva ville du brukt de pengene på da?
  Hva gjør du når strømmen går?
  Hvis du fikk et møte med en hvilken som helst kjendis, hvilken kjendis ville det vært?
  Pleier du å gli på isen om vinteren, eller gjør du det sjeldent?
  Har du noengang glemt en viktig ingrediens mens du lagde mat, og oppdaget det når det var forsent?
  Hvis du fikk dratt til hvilket som helst land du ville, hvor ville du dratt da?
  Bortsett fra kjøtt, hva slags mat liker du ikke i det hele tatt?
  Er det en artist eller et band du ikke kan fordra?
  Har du noengang blitt irritert på en kunde på enten Lush eller Pinpoint?

 9. Hadde du fått tilbudet, ville du sett livet ditt i fremtiden om ett år?
  Hvilken dag, hvilken måned og hvilken årstid liker du best, og hvorfor?
  Hva ville du brukt pengene på om du hadde vunnet 10 millioner?

 10. Hva gjør deg mest lykkelig i heeele verden? SÅ lykkelig at det kiler i magen din og det er umulig å ikke smile?

 11. Jeg har lest bloggen din siden “tidenes begynnelse” og du er en stor inspirasjonskilde fra meg. Jeg digger deg! Du er så flink til å ta bilder, er pen, har et nærmest perfekt liv (Virker det som). Hvordan klarer du å opprettholde alt dette gode? Har du noen kjærlighetstips? Om hvordan deg og Åsmund har klart å holde så lenge sammen, uten at kjærligheten har sluknet? Igjen: Jeg digger deg! Keep up the good work.

 12. Du har jo bra smak når det gjelder det meste, så jeg regner med at du liker Harry Potter, hehe. Det jeg lurer på, er hvilket forhold du har til filmene/bøkene, hvem som er din favorittkarakter, og hvilket hus du helst ville vært i? :)

 13. :D Er det noen bloggere du ikke har møtt som du har hatt lyst til å møte engang i fremtiden? Hvordan ser du fremtiden din?: Har du tenkt på om du skal bli noe innenfor et yrke, eller bruke ”livet som utdanning”? Om du vil bo i en stor by eller på landet? Er det noen dyr du liker spesielt godt? Hvilken mat er det du ikke tåler smaken på? Liker du noen form for sport? Yndlingsfilm? Hvordan liker du best å sove: På siden, ryggen osv? Leser du bloggene til toppbloggerne? Hvilken skuespiller liker du veldig godt? Liker du telttur? Har du lyst til å reise? Hva syns du om opera? Hva syns du om fregner? Har du snust eller røyket?

 14. så et lite glimt av en tatovering på det en bildet ditt her om dagen ;) har du mange tatoveringer, isåfall; kan du vise dem? :)

  1. Jeg har bare to; Den på håndleddet som synes på det øverste bildet i dette innlegget, og den på låret som du kan se/lese om her :-)

 15. Det virker som du og kjæresten din har det perfekte forholdet :) Har dere noe spesielt dere krangler om?

 16. Hadde vært gøy om du beskrev deg selv nøye på godt og vondt! Litt utfyllende, og ikke bare sånn “er veldig sta, men glad i farger” :-)

Kommentarer deaktivert.