Home » Hverdagsblogg » En siste påminnelse, bare

En siste påminnelse, bare

Dere husker innlegget jeg skrev tidlig i desember, om at jeg er blant semifinalistene i kategorien “Årets inspirasjonsblogg” under årets Vixen Blog Awards? Vel, nå er det ikke mange dagene igjen å stemme meg videre til finalen, så jeg håper alle som ikke har stemt (og som har lyst til å stemme på meg såklart), klikker seg inn og gjør det! Klikk her for å stemme, eller på den runde Vixenbildelinken til høyre i bloggen.

Forresten! Fine Rakel har en giweavay på bloggen sin hvor hun gir bort noen av sine personlige Lushfavoritter. Ta turen innom for å lese hvordan du kan delta her :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jeg har selvfølgelig allerede stemt på deg! :) Blir så vanvittig glad og lett til sinns av å lese bloggen din, jeg fatter ikke at du får det til! =)

  2. Da har jeg og en venn stemt på deg ;) Håper du vinner fordi du er en *så* fargerik og skjønn person <3

Kommentarer deaktivert.