Home » Hverdagsblogg » En mild novemberlørdag i hovedstaden

En mild novemberlørdag i hovedstaden

IMG_9012

IMG_9102

IMG_9063

IMG_9111

IMG_9115

IMG_9056

Lørdag besøkte Åsmund og jeg slottsparken, Majorstua og bakeriet. Vi tok trikken, tittet i butikker, og spaserte i høstsola. Jeg kjøpte meg en ny bok, og en skjorte på bruktbutikk, vi besøkte mine kollegaer på Pinpoint, og drakk kaffi med Åsmunds lillebror. Veldig trivelig frilørdag! Idag, søndag, har vi ryddet terrassen og boden på terrassen, for i morgen starter renoveringen av fasaden på bygget vi bor i. Det betyr sånn ca et halvt år med støy og bygging rett utenfor vinduet, men, det blir nok veldig bra den dagen det står ferdig! Håper dere har hatt en bra helg!

IMG_9130

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg liker utrolig godt bildene og fargene dine i bildene. Blir så glad av å se på de.
  Ha en fortstatt fin søndag.
  C

  1. Tusen takk for det C! Det blir jeg veldig glad for å høre:-)! Jeg er så takknemlig for at jeg kan spre litt glede i hverdagen til dere som titter innom her. Takk, ha en fin søndagskveld!

 2. Oh, for en flott dag, her ligger snøen, kaldt og surt i været. Ikke noe hyggelig, gleder meg til å komme hjem der jeg kan tenne lys og kose meg inne i varmen :D
  Må si igjen, som jeg gjorde på facebook, at du er helt nydelig på bildet :D

  1. Snø er jo bare koselig på denne tida av året! :-D Er så koselig med hjemmekos i seinhøstvær som nå. Og jeg sier igjen, tusen mange takk for det :-D

 3. Den boka er så fin, og litt trist på en veldig mummiaktig måte. Også er den skummel! Gled deg! :)

 4. Pappaen og Havet har jeg nettopp kjøpt på engelsk til min australske kjæreste i julegave. Den, og Sent i November (som jeg synes er den vakreste mummiboka, helt utrolig bra portrett av mennesker og hvordan forskjellige folk fungerer og hva de trenger). Fikk lyst til å si.

  Og den kjolen der fra modcloth har jeg ønsket meg lenge! Alt for dyr. Fokusere på basisklær til det går an å koste på seg skikkelige kjoler.

  PS: så deg på Lush forrige uke. Du snakket med noen kunder, så jeg gikk forbi. Men det var litt gøy.

  1. Så veldig koselig gave! Sent i November har jeg også lyst på. Fin! Ah, vet ikke helt hvilken kjole du mener? Det jeg har på meg på bildet er et skjørt (Manillusion) og en topp (H&M). Ser den, uansett! Hihi, du får hilse på neste gang :-)

    1. Aaaa, da skjønner jeg! Haha:P Hadde ikke sett at de hadde det der, såjjeg skjønte ikke bæret :-D Det er veldig fint! Takktakk for det :-D

 5. Det er så vilt at de bildene faktisk er tatt en dag midt i november – det skulle man ikke trodd! Forøvrig kjempefine bilder (som alltid), og må si jeg digger håret ditt nå! :)

 6. Nydelig portrett. Det er deilig med litt milde dager nå som mørket siger seg innpå, fikk virkelig følelsen av en fin lørdag med myke farger. Fikk lyst til å grave meg ned i noen bøker nå :)
  Ha en fin uke!

  1. Mange takk! Ja, helt enig! Du får finne fram pledd, en god bok, og noe godt og varmt i koppen, og kose deg skikkelig! Ha en fin uke du også:-D

 7. Hei :) elsker bloggen din <3 veit du handler ein del på modcloth.com, og eg har veldig lyst til å kjøpe noko der :) er det ei grei nettside å handle på? kor lang tid tar det å få det i posten? kordan er kvaliteten på produkta? er det lett å sende tilbake igjen ting ein ikkje vil ha? Håper på svar :)

  1. Hei, jeg fikk denne kommentaren av deg igår også, og svarte dette på den:

   “Hei! Åh, takk for det, det er hyggelig å høre! Jeg har aldri handlet fra Modcloth, bare «vindushandlet» der, så jeg kan dessverre ikke svare deg! Men, jeg tror nok du finner svar på det du lurer på, samt andre spørsmål som måtte dukke opp, her: http://www.modcloth.com/help :-) Ei venninne av meg har handlet der litt, og er veldig fornøyd:-) Selv liker jeg ikke å handle på nett (!), så det blir som regel med titting, hehe:-D Lykke til! :-D”

 8. Du er så utrolig nydelig, både på innsiden og utsiden :) Håper du får en helt fantastisk uke!
  Klem!

  1. Så utrolig koselig sagt av deg, Margrethe<3! Tusen takk, det håper jeg du får også!! Klem tilbake!

Kommentarer deaktivert.