Home » Interiør » Mitt Oslo » En måned har gått, og så mye er forandret

En måned har gått, og så mye er forandret

Tenk at idag, 29. juni, er det allerede gått én måned siden vi (pluss veldig hjelpsomme venner og min onkel!) flyttet alle sakene våre til Kampen! En hel måned, allerede.. Tida har gått fort, samtidig som vi begge føler at vi har bodd her “bestandig”. Det er da et godt tegn?! Forresten er det hel uvirkelig at det sånn ut i hjemmet vårt for bare i overkant av en måned!:
Kampen

Litt endringer har skjedd siden da, kan man vel si!?:
IMG_7902

Vi har også blitt forholdsvis godt kjent i vårt nye nabolag i løpet av denne måneden:
IMG_8235 IMG_8280 IMG_8302 IMG_8388IMG_8314

Og ikke minst funnet på innmari mye hyggelig her, både bare oss to, og med masse gjester! SÅ koselig!:
IMG_8364  IMG_8432 IMG_8523

Fem ting vi har satt ekstra stor pris på i løpet av denne måneden:
– Reisevei. Åsmund har f.eks seriøst 10 minutter reisevei fra han går ut døra vår, til han sitter på jobb!
– Avstander. Jepp, det er ganske digg å bo så sentralt, og å ha alt i gangavstand hele tida, men allikevel bo i et rolig strøk
– Kjøkkenet. Jeg får nok ikke sagt det nok, men kjøkkenet er altså helt herlig!!!
– Lyset. Leiligheten er like lys som der vi bodde de første Oslo-åra våre, og det har vi begge savna
– Sosialisering. Fordi vi bor så sentralt, er det enkelt å invitere på besøk, middag, overnattinger og alt sånt som vi liker!

Hvis resten av tida her på Kampen blir like bra som denne første har vært, vil det nok bli med tunge hjerter vi flytter herfra når vi skal tilbake til røttene i Risør om et par år! Hoho!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fint med masse farger! Hvor har du kjøpt oppvaskstativet? Jeg finner bare kjedelige svarte og hvite over alt.

    1. Tusen takk for det! Du, jeg husker faktisk ikke helt hvor jeg kjøpte den (pinlig!), for det er noen år siden. Men, jeg tipper og tror at det var på Åhlens (eller Kremmerhuset?)! Førstnevnte har dessverre lagt ned i Norge, dog.. Men, ta en titt på nett i verste fall! Det finnes jo egentlig mye kult på oppvaskstativfronten!

  2. Så kjekt å lese og se på bildene dine! Får en skikkelig god følelse! Mye kan forandre seg på en måned. Selv har vi bodd i drømmehuset i snart 5 mnd og føler vel at det eneste vi har gjort er å bytte ut forrige eiers møbler med våre egne. Litt annen stil , men likevel ikke så stor forskjell, hehe. Dessuten er alt grått og hvitt og en smule kjedelig akkurat nå, da jeg har blitt veldig glad i den moderne stilen. Men jeg tror jeg må se litt mer gjennom bloggen din her etter inspirasjon, for nå trenger jeg mer LIV her! Alt det grå gjør meg så lei! :P Misforstå meg rett :P Uansett: Grattis med leiligheten og det er så kjekt å se at dere trives så godt :)

    1. Tusen mange takk! Og hipp hurra for at jeg kan inspirere! Jeg synes også det er masse kult av det som finnes på interiørfronten nå, men jeg prøver å bare hente inn noe av det, og mikse med personlige ting. Kjøper bare det som er trendy som jeg virkelig synes er fint, for på den måten gjør det ikke noe om det er skikkelig ut om litt; det var noe jeg synes var veldig fint, uansett. Og mikser man, så får man det så mye mer personlig også, synes jeg! Kos dere i deres nye hjem (hus!<3), og kos deg masse med innredning, innkjøp, ommøblering osv!

Kommentarer deaktivert.