Home » Bryllup » En liten oppdatering på bryllupet vårt

En liten oppdatering på bryllupet vårt

IMG_4939

Jeg lovte jo at jeg skulle oppdatere på bryllupsfronten, og det løftet står jeg ved! Det er bare det at det har ikke vært så veldig mye å dele, enda. Vi har alt på stell i forhold til hvordan vi hadde sett for oss å ligge an på dette tidspunktet, og vi er veldig spente! Dette er hva vi har fått i stand til nå:
– Invitasjoner er sendt ut, dato og tidspunkter satt
– Vi har fått godkjent vigsel av Human-Etisk Forbund, og venter på et møte med hun som skal vie oss (møtet blir trolig i april eller mai)
– Vi er i kontakt med hun som trolig skal være fotografen i bryllupet
– Jeg er i kontakt med hun som skal designe kjolen min (iiih!), og den skal trolig startes på i april
– Vi har bestilt cateringfirma for bryllupet
– Hvor vielsen og festen etterpå skal være, er i boks
– Mest sannsynlig har vi ordnet med en som fikser blomster for oss

Det som står for tur er dress/sko og ring til Åsmund. Vi trenger også duker, pynt og diverse til festen. Møte med vigsel, og papirer som må sendes inn. Dessuten kommer alt det andre praktiske; arrangering av festen, dekorering og hele den morobiten. Sånn jeg ser det er det nå fra april av alt det spennende starter, og så fort det kommer ting jeg kan skikkelig dele med dere, skal dere såklart få se!

Er dere også spente eller? Iiiih!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Iiih! Jeg vet at jeg ikke kommenterer så ofte, men jeg er veldig spent! Og nå ble jeg veldig nysgjerrig på kjolen :D Har du forresten vært innom offbeatbride.com? Der finnes det masse inspirasjon for bryllup som ikke bare ser ut som en pastelldrøm.

  1. Hihihi, så moro! Jeg er også enormt spent på kjolen! Aner ikke hvordan den vil se ut enda. Har gitt designeren mer eller mindre frie tøyler, så jeg er superspent på å se skissen så fort hun får startet på den! Tror jeg har vært innom der en gang, men er ikke sikker. Takk for link! Er fint med litt inspirasjon :)!

 2. Er kjempespent på det endelige resultatet! : D Både kjole og dekorasjoner og alt sånt!

 3. åhhh du skulle ha bestilt catering fra firmaet jeg jobber i :O vi serverer all mat på fargerike fat (om man har tapas variant da).

  1. Åå! :) Så koselig! Vi bruker en lokal gård i Risør, fordi vi har god erfaring med dem. Hadde vært moro å bruke ditt da! :D

 4. Men utrolig spennende med bryllupet.. :D kommenterer nesten aldri desverre, men jeg har lest bloggen din i maaaange år nå :) gleder meg sånn til å se kjolen og bilder!

 5. Så spennende! :D Jeg gleder meg til å se hvordan kjolen ser ut ;D Tenker at bryllupet deres blir vidunderlig! <3

 6. Dette er ett av bryllupene jeg virkelig ser fram til å se bilder fra, det må jo bare bli bra! :D
  Vi hadde også Human-Etisk vigsel, og det var (ikke for å skryte :p) det vakreste jeg har vært med på! ^^, Vi hadde en superflink harpist som spilte middelaldermusikk og litt fantasy, flotte og rørende taler, utevielse på et herregårdstun og strålende vær! Beste dagen ever ;)

  1. Åh, så koselig å høre! Og så fantastisk det høres ut som bryllupet deres var!! Gratulerer på etterskudd<3!

 7. Så kult at de har vald å ha humanistisk vigsel! Eg er sjølv aktiv i forbundet, og eg kjenner mange som er frivillige vigslarar (ja, det er frivillig arbeid, men dei må ha bestått kurs), så om det blir bryllaup på meg snart så veit eg akkurat kven eg skal velje til å vere vigslaren vår :-) Eg er sikker på at det blir ein fantastisk seremoni for dykk i sommar. Gler meg kjempemykje til å sjå kjolen din!! :D

  1. Ja, det var det som passet oss best:-)! Tror blir et bra valg. Så kjekt at du vet det allerede! Det kan jo være litt vanskelig å finne ut av. Hihi, takk, det håper (og tror) vi også. Gleder meg til det selv, hoho:-D!

Kommentarer deaktivert.