Home » Hverdagsblogg » En liten notis, bare

En liten notis, bare


Video fra instagramkontoen min. Sånn her var det på jobb på Pinpoint på torsdag, hoho!

Igår startet min venninne og Pinpointkollega sommerferie, noe som betyr at jeg stepper inn som fulltidsansatt på Pinpoint i overkant av to uker. Det vil med andre ord si jobbing fra morgen til kveld fem dager i uka (får heldigvis en fridag i uka, utenom søndagen! Superkjekt og ikke minst deilig!), og jeg blir med andre ord naturligvis ganske opptatt de neste ukene. Sommeren er høysesong hos oss på Pinpoint, og det er skikkelig travle dager, og ekstra mye å henge fingrene i nå. Jeg trives jo som kjent særs godt når det koker på studioet, og masse jobbing betyr mer grunker å rutte med nå i disse pre-bryllupstider! Hurra! Men, det betyr også at jeg kanskje ikke får blogget så masse som jeg hadde ønsket framover. Jeg prioriterer å få postet minst et innlegg om dagen (helst to!), men om jeg mislykkes, synes jeg det er greit å fortelle dere årsaken på forhånd. Synes jeg skylder dere en såpass forklaring, etter at dere har vært så supre på å legge igjen kommentarer i det siste! Fortsett med det altså, for det gjør meg sååå glad, og holder bloggmotivasjonen min på topp! Tusen takk for at dere er dere! Ha en fin lørdag, enten dere som meg skal jobbe eller har fri!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hei,

  Forstår godt at det blir travelt fremover, bare gøy med de blogginnleggene du får lagt ut! :-)

  Syns bloggen din er skikkelig bra, har ikke kommentert før men følte det var på tide nå! Så fine bilder, så fine farger og så godt humør! Det virker som du virkelig setter pris på de viktige tingene i livet, som å ha kvalitetstid med venner, familie og kjæreste, være ute i naturen, puser osv :) Det liker jeg! På denne bloggen hander det ikke om å shoppe den nyeste vesken eller den dyreste sminken, her er det en helt annen stemning enn på de fleste andre blogger. Det setter ihvertfall jeg pris på! Og Lush-tingene du viser er bare gøy, jeg liker Lush.

  Stå på, heia deg og ha en fin sommer så lenge! Kos deg på jobb og frem mot bryllupet!! :)

  1. Iiihh, tusen takk Karoline! Dette var en superfin kommentar å få! Jeg er kjempeglad for å høre at du liker deg her inne, og at du synes bloggen stikker seg ut av mengden. Du har rett i at jeg setter stor pris på de tingene. Det er jo de som er viktige i livet, spør du meg! Er glad vi er flere som tenker sånn. Igjen, tusen mange takk for en så utrolig koselig kommentar. Håper du fortsetter å lese, trives her og å kommentere (en gang må være den første!). Ha en fantastisk helg!

 2. Det går selvfølgelig bra Ina :) Da du jobber såpass mye må du ta deg tid til å slappe av ;) Du er utrolig hensynsfull da det gjelder oss lesere av bloggen din. Du sier ifra ved de minste ting og det sier litt om deg som person :D Ha en super lørdag !

  1. Så fint å høre! Ja, jeg prøver å få nok søvn, og senke skuldrene, men det er ikke alltid så lett, hoho! Tusen takk for det! Jeg vil jo så gjerne glede dere også, for det igjen gjør meg glad! Tusen takk for fine ord. Lørdagen har vært slitsom, men fin! Håper din har vært bra!

 3. Hei Ina!
  Eg må berre joine på den forrige kommentaren, trudde eg kom til å vere original her, men i staden blir eg reine copykatten. Er første gong eg legg igjen ein kommentar, men no var det på tide. Har fulgt bloggen din i sikkert eit år no, og synes du er kjempeflink til å legge ut flotte bilder frå det verkelege livet, og ikkje berre eit glansbilde av kva ein skulle ønske livet var. Stå på videre, og lykke til med alt som skal skje framover! (gleder meg spesilet til å sjå meir om brudekjolen, spennande!) klem frå ein lesar som alltid tittar innom no og da :)

  1. Hallo Hilde!
   Åh, tusen takk for fine ord! Det er utrolig koselig å høre, samme om jeg har hørt det før eller ei. En blir vel aldri lei av ros? Jeg er i alle fall veldig glad for at du la igjen et spor her inne, og håper du fortsetter med det! Tusen takk for at du leser, og liker, bloggen min! Det setter jeg stor pris på! Tusen takk for lykkeønskninger også, det er spennende tider i vente! Klem tilbake!

 4. Hurra for jobbing! :) Og selvfølgelig er det fullt forståelig om det blir mindre blogging da, det skulle vel i grunnen “bare mangle” :)

  1. Jepp! Hehe, så bra det er forståelse for det! Ja, det skulle jo egentlig “bare mangle”, men jeg synes det er greit å komme med en forklaring allikevel. Det synes jeg dere snillinger fortjener!

 5. Det regnet SÅ sykt mye på torsdag, var helt GJENNOMVÅT!

  Morsomt at du filmet det! Plaskplaskplask!

  1. Ja, det var helt vilt! Tror ikke jeg har sett så voldsomt regnvær før. Puh! Stakkars deg som var ute i det! Jeg var heldigvis inne, hoho!

Kommentarer deaktivert.