Home » Hverdagsblogg » Lush » En liten Halloweenevent, bare

En liten Halloweenevent, bare

Husker dere filmen Flubber fra 1997? Halloweendusjgeléen Calacas minner en del om den, hehe:

Lørdag i Halloweenhelga med Lushjobbing betyr litt Halloweenfeiring! Jeg ordnet i stand sitronsolobrus, syrlig godteri og grønne kjærlighet på pinne til alle kundene som var innom butikken fra rundt klokka to, ikledd min knallrosa (og meget varme, puuh) parykk. Mona sminket seg selv og Hannah riktig så fint, og med Harry Potter-kjenningsmelodien på repeat fra musikkanlegget var det absolutt veldig koselig! Å dele ut brus og godteri til smilende lørdagskunder er aldri feil :-) Goodiebags delte vi også ut, til tre heldige Lushies som stilte opp med kostyme i anledningen Halloween.

Mona og Hannah sammen med Halloweensåpa Lady Catrina:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. kos :)
    Du er så sinnsykt pen, og digger bloggen din – har fulgt den i over ett år snart. Ah, blir bare mer og mer forelsket i bloggen!

  2. Du var kjempesøt ! :D PS: Jeg vet ikke om det er mitt nett eller noen andre faktorer, men bildene dine lastes veldig sakte inn.. Klem

  3. Så utrolig stas ut! :D
    Tror btw at jeg skal vide ørene mine mer! Ihihi! Må bare få tak i utvidere først! Du har vel ikke noen å låne vekk du, har du vel? :)

  4. Aww så kult! Digger parykken ;) Jeg måtte spurte fra Jernbanetorget, gjennom Byporten og inn på Bussterminalen i går, for jeg var LITT seint ute til bussen min, ehehe. Og jeg som hadde tenkt meg innom Lush for storshopping før jeg dro hjem :( Rakk ikke å se inn butikkvinduet engang, aiaiai. Meeeen håper det er ansiktsmasker + hårkur på g når jeg er tilbake i byen til uka :D Håper du har en superfantastisk finfin helg! (:

  5. Ååå same drill i aberdeen, alle var utkledd og det var veldig bra Halloween stemning der hele helgen!

Kommentarer deaktivert.