Home » Hverdagsblogg » En kjølende dukkert i kveldinga

En kjølende dukkert i kveldinga

IMG_3052

IMG_3049

Wiii, Åsmund og jeg hadde pakket badetøy i ryggsekkene våre i morges, og da han møtte meg på jobb halv sju, busset vi rett hjem til Skullerud, og pilte til badeplassen “vår” i Østmarka. Sola varmet skikkelig, enda det var seint på ettermiddagen, og det var så stille og fredelig fint i skogen. Vi hoppet rett i vannet da vi kom fram, og nøt hvor utrolig deilig det var å få kjølt seg ned, svømt litt rundt og å flyte på ryggen og se på hvite, små skyer på den knallblå himmelen. Etterpå satt vi ved vannkanten og tørket i sola, mens vi spiste en kurv jordbær som vi hadde kjøpt med oss fra torget i byen. Sommerhygge på høyt nivå, og en så herlig avrunding på dagen! Håper dere har hatt en bra torsdag!

Her er en liten videosnutt derfra, fra Instagramkontoen min (jeg heter mewkid der, forresten!):

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det var sikkert godt med et bad i varmen ;) Fin video ! Det begynner å bli litt kaldere her, men det gjør ikke noe etter tropevarmen som har vært i det siste :) Tilbrakte torsdagen med venner ^^

    1. Kjempedigg! Takk for det! Nei, det gjør jo egentlig ikke noe med noen få varmegrader mindre, etter flere dager med godt over 30! Hehe! Du får ha en flott helg!

  2. Åh, ett bad hadde vert himmelsk nå! Spørs om vi ikke ender opp med en liten tur bort på Nordnes Sjøbad senere. Koker jo opp her!

Kommentarer deaktivert.