Home » Catlady » Risør » Time for time » Videoblogger » En januaruke i mitt liv

En januaruke i mitt liv

Strengt tatt ikke en hel uke, men her er i alle fall småsnutter fra fire dager i mitt liv! Alt er filmet med kompaktkameraet (derav ikke helt formidabel kvalitet),  og jeg har hatt det veldig morsomt med både filming og redigering den uka her! Håper dere liker den, og fniser like mye av den som jeg gjør, hoho!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Digger stemningen i hele filmen. Så kjekt med et slikt lite kreativt innblikk i hverdagen. Må si det var litt av en pompøs avslutning der, haha :)

    1. Ååå, tusen takk for det!! Ja, jeg ser for meg at det kan bli flere sånne; det var riktig så moro! Haha, ja, var den ikke nydelig? “And now for something completely different!” typ.

  2. Kjempemorsom og fin video! :) du virker utrolig positiv og ser alltid veldig flott ut!

    1. Det er hjemme hos mamma og pappa, og jeg er ikke helt sikker på hvor det er fra, for det begynner å bli noen år gammelt. Men! Jeg troooor svaret er IKEA :)

  3. Så faktisk at denne dukka opp i feeden min på youtube, og satt passende nok med mummikoppen med te i hånda. Kjempegøy at du tar oss med på en uke i livet, da får vi jo se litt mer enn bare en dag. Selv om filmen varer i bare fire minutter og førtiåtte sekunder.

    Mer film!

  4. Herrejemeni du kler jo alt kvinne!!!!!! Tenker alltid når jeg ser bider/ videoer av deg at jeg må bruke mer farger! Super koselig snutt. Fikk skikkelig godfølelse<3

    1. Iiiihh, tusen takk! Ja, det ble en del, men det var veldig moro. Håper på å lage flere sånne framover (og bli flinkere! Føler det er en ok start, i alle fall!)! Tusen takk!

  5. all the effects, much nice. likte den! btw, noen av de vegetarproduktene er grusomme. blir fortsatt kvalm av å tenke på tunfisken. smakte IKKE tunfisk.

    1. Haha, tusen takk! Så gøy at du likte den! Vel du, det tror jeg på. SÅ mye rart (jeg liker forøvrig ikke tunfisk, så det kan jo faktisk hende jeg hadde likt den falske varianten? Men, frister ikke helt å prøve!)!

  6. Hihi, elsker videoen! Du er jo bare så livlig og søt :) Og kattene <3 !!!!!! Digger avslutningen da, fikk skikkelig Monty Python-følelse :p

  7. Jeg elsker alle klærne dine og humøret ditt og stemningen i filmen – og du er jo så FLINK!!! Ja takk til mer video!

Kommentarer deaktivert.