Home » Helgekos » Mitt Oslo » En fredag med mamma på Oslobesøk

En fredag med mamma på Oslobesøk

Med mamma trygt ankommet Oslo igår, tok vi trikken sammen til Nationaltheatret:
IMG_6639
Derfra spaserte vi i solskinnet forbi Slottsparken, og hele veien til Åpent Bakeri Inkognito Terrasse:
IMG_6644
Hvor RanneiChristine ventet på oss, og mamma spanderte lunsj på oss. Hurra!:
IMG_6655
Nydelig kaffi, limonade og en herlig salat med røkt laks, samt nydelig baguett, til meg:
IMG_6660
Dæven døtte så himla godt det var. Anbefales på det varmeste av det varme!:
IMG_6652
Vi ble sittende å prate og kose oss med maten i en times tid, før vi forlot bakeriet til fordel for litt shopping:
IMG_6676
IMG_6679 IMG_6682
Vi tittet litt rundt i butikker, og måtte naturligvis innom Le Palais Des Thés:
IMG_6696
Hvor spanderte mamma lavendelte på meg, og ferskente på Rannei Christine. Gleder meg til å smake på den, ja!:
IMG_6684
Flere andre butikker gikk vi innom, før vi begynte ferden ned mot sentrum igjen, og skilte lag i Akersgata:
IMG_6690
Jeg møtte Ane, og sammen trasket vi til Bare Jazz for en liten kaffideit:
IMG_6698
Ingefærte på meg, og kaffi på Ane, mens vi pratet om eksamener, reiser og jobb til sommeren, framtid og sånt. Etter en stund kom også Åsmund, og da magene våre rumlet høyt i kor, klemte vi hverandre adjø, og dro hver til vårt:
IMG_6707
Trygt hjemme laget Åsmund og jeg taco, for det hadde vi ikke hatt på tusen år, og koste oss med nett-TV og mat:
IMG_6736

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så utrolig mange fine bilder og tekst :D Så ut som en flott dag! Har et lite spørsmål som jeg håper du tar deg tid til å svare på :) Jeg spiser taco nå og da og vil gjerne prøve vegetartaco (uten kjøtt), så derfor lurer jeg på hva du bruker som kjøtterstatter? :)

    1. Åå, tuuusen takk!! Hurra for veggistaco! Jeg liker best Quorn-farse eller vegetarfarse fra Helsans Kök. Begge deler fåes blant annet hos Meny (Helsans Kök finner du i veldig mange Rema-butikker også). Lykke til, og koooos deg!

Kommentarer deaktivert.